Geert Wilders är EU-valets förste segerherre. Hans parti PVV är näst störst hos de nederländska väljarna, enligt mätningar i kväll. Holländarena röstade igår till EU parlamentet men det riktiga valresultatet får vi vänta på, rösterna kommer att räknas när alla andra EU länder har haft sina EU val.

Enligt vallokalsundersökningen som presenterades igår blev PVV näst största parti i Holland. Det är bara att gratulera PVV och Geert Wilders för denna demokratiska framgång.

I vanlig ordning läser man inga kommentarer från etablisemanget och dess lakejer om varför ett parti i deras ögon kan få bli landets näst största parti.

Jag hoppas på en liknande ”käftsmäll” mot etablisemanget samt landets smutskastande journalistkår som bedriver sina egna personliga vendettor mot allt vad Sverigedemokrater heter.

Signalen från medborgarna i nederländerna är tydlig, vi vill inte ha den nuvarade formen av invandringspolitik för den fungerar inte, vi vill inte ha hit en massa muslimer som inte vill anpassa sig efter våra västerländska värderingar och normer. Vi medborgare vill inte ha hit en massa muslimer som vill ha särlagstiftning och leva i ”egna” samhällen med egna lagar och värderingar.

SvD – Islamofob EU-valets förste vinnare