AB undersokningSverigedemokraterna ser ut att få en vågmästarroll efter nästa års val. I dag presenterades den första väljarundersökningen i regi Aftonbladet/United Minds. Den som tituleras opinionschef på United Minds var tidigare analyschef hos Socialdemokraterna.

Eftersom mätningen i övrigt visar att det är oerhört jämt mellan blocken talar det mesta för att Sverigedemokraterna får en vågmästarroll. Ledningen för de rödgröna är så liten att den ligger inom felmarginalen.

Sverigedemokraterna har som det ser ut i dag mycket goda förutsättningar att komma in i riksdagen samt har en organisation och gott om pengar.

Opinionsundersökningen visar att Sverigedemokraterna, SD, skulle få 4,6 procent av rösterna om det vore riksdagsval i dag. I förra månadens mätning passerade de fyraprocentsspärren med ännu större marginal.

Rätt skoj att Aftobladet skriver ” Mardrömmen kan bli verklighet” och då undrar man genast vem drömmer mardrömmar ??

– Jag förstår att det kommer att drömmas mardrömar bland journalister som ägnat sig på heltid med att smutskasta ett parti dagligdags, att kalla dem för nazister, främlingsfientliga mm mm.
– Vad Sverigedemokraterna vill med sin politik är att stänga dammluckorna för köttzunamin in i det svenska välfärdssamhället. Sverige kan som nation ej ta emot hela världen med de ekonomiska och sociala problem som finns i många områden.
Vi som nation måste ta tag i alla dessa problem som politikerna hittills har skapat med den totalt havererade invandringspolitiken och det är inte rätt mot de man redan släppt in i landet att fylla på med en aldrig sinande ström av personer som ska ta del av våra gemensamma skattepengar.

Aftonbladet – SD på väg mot vågmästarroll

Annonser