Varken våld eller talkörer har lyckats stoppa Sverigedemokraterna. Men hur ska de etablerade partierna agera mot en motståndare som inte har samma demokratiska värdegrund som de själva?

– Sverigedemokraterna har aldrig ifrågasatt allas lika värde utan om alla har rätt att bosätta sig i Sverige på skattebetalarnas bekostnad och leva ett kravlöst liv på oss skattebetalare.

Sverigedemokraterna har iaf en lösning på integrationsproblemen och utanföskapsområdena som breder ut sig i en aldrig sinande takt i Sverige. Så länge inte någon av de andra 7 riksdagspartierna tar tag i frågan på ett seriöst sätt och inte ägnar sig åt röstfiske kommer Sverigedemokraterna växa i oförminskad styrka.

Ett gäng av professorer och statsvetare har fått utala sig i G-P idag om hur man skall ”ta debatten” med Sverigedemokraterna.

– Vi har en hel integrationsindustri som lever på att problemet är ett problem och fortsätter att betraktas som det. Självklart är denna tredje sektor finansierad med skattemedel som kunde användas på något bättre sätt. Vård, skola och omsorg behöver tillskott.

G-P – Så ska de andra partierna ta debatten med sd
G-P – Statsvetare om Sverigedemokraterna

Annonser