Den socialdemokratiska riksdagsledamoten Carina Hägg ringde runt till företagare i Värnamo och försökte förmå dem att sluta göra affärer med Sven-Evert Gunnarsson som äger ett dansställe i trakten. Den här social(demokraten) krävde också att Värnamo kommun skulle ta bort all information om hans etablissemang från sin hemsida.

Skälet till denna förföljelse var att Gunnarsson var Sverigedemokrat vilket sossen ansåg vara skäl nog till att försöka krossa hans affärsrörelse.

När Sverigedemokraternas legala möten störs av vänsterextremister, de attackeras med stenar, tårgas, har blivit misshandlade med järnrör, har fått sina bilar sönderslagna, fönsterrutorna i sina hem krossade, listan kan göras lång. Enligt Säpo utsätts Sverigedemokraterna för fler hot än något annat parti. AFA ligger vanligtvis bakom och deras mål är att störa deras möten och få politikerna att hoppa av, exakt samma taktik som Hitlers SA-trupper använde.

– Ändå hörs inga protester från de etablerade partierna, SD får liksom skylla sig själva eftersom de har ”fel” åsikter.

Det går inte att påstå att man kämpar för ett tolerant och öppet samhälle och samtidigt förfölja människor för att man ogillar deras åsikter och politik.

Läs också hur sossarna reagerade vid ”småstörningar” vid första maj maifestationerna nu i fredags.

– Jag blir så arg när folk beter sig så här och inte respekterar demokratin, säger Nalin Pekgul
– Till er som skriker, demokratin tjänar på att mötesfriheten respekteras, sa LO bossen

Rätt ska vara rätt, det måste vara lika för alla för annars handlar det inte om demokrati utan om ren och skär åsiktsfascism.

Johanne Hildebrandt – Rätt ska vara rätt

Annonser