Bloggen har skrivit om kristdemokraternas debatt artikel innan i Länstidningen in Södertälje.

Nu har Sd:s Internationell sekreterare, samt kandidat till Europaparlamentet fått in ett svar på Kd:s påhopp. Kent skräder inte på orden och kristdemokraterna läser hans blogg som fan läser bibeln. Kristdemokraterna visar att de inte förstår betydelsen av befolkningens sammansättning för ett land. De förstår inte att om befolkningen byts ut, byts samtidigt samhällssystemet ut.

Slutorden i Kents svar är värda att citera:

Om vi låter KD sköta taktpinnen i Sverige är vi garanterade en fortsatt islamisering av Sverige. KD anser uppenbarligen inte att det är några problem med den ideologi som är islam, eftersom islam enligt dem är lika svenskt som sill och potatis och dans runt majstången. Vi Sverigedemokrater är av annan åsikt. Vi menar att islam står i stark kontrast till det land vi vill leva i och därmed motsätter vi oss en demografisk utveckling som skulle stärka denna ideologis fäste i vårt land.

Självklart dröjde det inte speciellt läge innan hjärntrusten i Kd fick in ett svar på svaret.

Ekeroth tror att vad han kallar ”svensk kultur” är något statiskt, något unikt som skapat något unikt. Inget kan vara mer felaktigt. Troligen har Kent Ekeroth någon gång i sitt liv ätit pizza, dragit på sig jeans och kört en bil tillverkad i utlandet men importerad till Sverige.

Det är bara Zlatan som fattas i artikeln så är den komplett med flosklerna.

Kent Ekroth – Kristdemokraterna har inte förstått
Kd – SD – ett rasistiskt parti som bör bekämpas

Annonser