Vi börjar ana den sista dödsryckningen i Kristdemokraterna. De går i Länstidningen i Södertälje man ur huse i Kd. De lägger in en salva på Sverigedemokraternas Kenth Ekeroth för han har kritiserat deras förslag med en sk ”barnpeng” på 10 000 kr per barn.

När Kristdemokraternas arbetsgrupp för familjepolitik diskuterat en barnpeng på 10 000 kronor när man får barn, så går Kent Ekeroth, internationell sekreterare för Sverigedemokraterna emot och säger i sin blogg att den ”svenska” delen av befolkningen får färre barn än invandrargrupper. Han tycker att man bara ska ge ”incitament” till den svenska delen av befolkningen att föda barn. Annars kommer Sverige enligt honom inte att vara svenskt i framtiden.

Kristdemokraterna säger sig alltid välkomnat en öppen och ärlig debatt även med rasistiska partier som Sverigedemokraterna. Men när Sverigedemokraterna nu visar sitt rätt ansikte och angriper svenska barn vars föräldrar eller förfäder har invandrat, känner vi att måttet är rågat.

När tog Kd en riktig debatt, jag kommer ihåg Göran i Almedalen i sommras sa att Kd skulle ta debatten med Sd, själv har jag inga debatter sett eller hört talas om mellan Sd och Kd.

Om man läser denna debatt artikel om bl.a svenskheten är det i KDs definition av detta = man är född i Sverige. Att man skall ta till sig en del av vårt kulturarv vi skapat i landet behöver man tydligen inte.

Helt klart är det dags att förbereda Kd för sista smörjelsen samt balsamera partiet.

LT – SD:s rasistiska budskap kränker våra barn med många läsvärda kommentarer.

Tack Thom för tipset!!

Annonser