Skottlossning och vandalisering blev facit av en stökig natt i stadsdelen Hovsjö i Södertälje. Redan strax före klockan nio på långfredagskvällen larmades polis om att det pågick skottlossning i Hovsjö centrum. Enligt vittnesuppgifter till polisen ska en man ha gått ut från krogen i centrum och därefter avlossat mellan ett och tre skott i marken med ett pistolliknande föremål. Därefter lämnade gärningsmannen Hovsjö i bil. Efter midnatt drog sen ett ungdomsgäng på ett tiotal ungdomar runt i området med skadegörelse som följd. Bland annat slängdes en cykel in genom fönstret till en lägenhet. En annan lägenhet utsattes för stenkastning. Ungdomarna slog också sönder två polisbilar i samband med att vi skulle utreda skottlossningen

Vad som döljer sig bakom ”ungdomsgäng” vet vi alla som inte bara läser politiskt korrekt media. Någonting måste väl snart göras åt dessa vandaliserande ”ungdomsgäng”.

Att skicka ut dialogpoliser hjälper tydligen inte utan det är nog lite hårdare tag som hjälper. Eftersom ingen vill/vågar ta tag i detta problem med ”ungdomsgäng” gör att generaliseringen ökar och att man drar alla invandrare över en kam. Det finns många (de flesta) invandrare som gör rätt för sig men tyvärr är det en samling rötägg med noll respekt för majoritetssamhället som utmärker sig på detta vis.

Att hela tiden skylla på eko-sociala problem håller inte. Se till att ställa krav på föräldrarna. De kanske inte trivs i sitt nya land utan vill flytta hem och då tycker vi kan hjälpa dem med det.

SvD – Skott och skadegörelse i Hovsjö
LT- Skottlossning och vandaliserade polisbilar

Annonser