I den multikulturella högborgen Södertälje håller en våldtäktshärva på att rullas upp av polisen. Det pågår en rättegång mot fyra sk ”pensionsräddare” av irakiskt ursprung i Södertälje tingsrätt.Tre av männen åtalas för grov våldtäkt av den ena tonårstjejen i en lägenhet på Granövägen i Hovsjö den 23 februari och två av männen för övergrepp i rättssak efter att ha utsatt flickans kompis för grova hot om hon skulle anmäla. Den ena åtalas även för medhjälp till grov våldtäkt genom att stänga in kompisen som då inte kunde larma eller komma till undsättning.

När tre av männen gruppvåldtog den ena tonårstjejen gång på gång stängde den fjärde mannen in hennes kompis på toaletten och sa att hon skulle få ett ”helvete”om hon anmälde.

valdtaktsoffer-faktaOch detta är bara början på den våldtäkts härva som håller på att nystas upp i Södertälje, polisen har öppnat flera utredningar som legat nere iom detta genombrott.

Männen är åtalade för grov våldtäkt, vilket ger ett minimistraff på fyra års
fängelse. Dessutom riskerar männen utvisning ur Sve­rige.

Mediamörkningen är nästan total om detta, det är bara LänsTidningen som skriver att åklagaren yrkar på utvisning.

Jag läste i en tidningsartikel att en central punkt hade vara en korvkiosk (grillkök) i Södertälje. Antagligen har de på hittat sina offer bland berusade svenska tjejer som varit och roat sig. De här tjejerna har varit lätta offer att få med sig in bilen för transport till en lägenhet för ett ”gangbang”.

”Männen har sökt upp unga flickor som är ute på nätterna och erbjudit dem skjuts eller att följa med på fest där de sedan bjudits på sprit och droger. De har även kommit i kontakt med tjejer på andra sätt, bland annat via en grillkiosk i Södertälje, enligt poliser LT pratat med.”

Åklagaren har hittat DNA från 3 olika personer i en av kallingarna från dessa våldtäktsmän. Det är DNA från kvinnas sekret samt DNA från sperma från två av väldtäktsmännen. Låter som rätt bra bevisning tycker jag men de kanske delar kallingar bruschorna emellan.

Aftonbladet brukar ha så man kan länka till sin egna blogg i anslutning till det de skriver, men inte den här artikeln kan man länka från. Fulmedia döljer fakta för sina läsare i vanlig ordning. Jag kan inte se att fulmedia kan gömam sig bakom några pressetiska regler den här gången. Fakta måste väl för he-te gå före dessa egenpåkommna regler

Bloggen skrev en postning 2009-03 -08 om en ung kvinna som släpats in i en bil och sedan drogats och blivit våldtagen. Händelseförloppet tyder på att det är dessa herrars verk.

LT- ”Om hon anmälde skulle hon få ett helvete”
LT – Polis har sprängt våldtäktsliga
SvT Play – Sju misstänkts för gruppvåldtäkter
Aftonbladet – Våldtäktsliga sprängd i Södertälje
Expressen mörkar gruppvåldtäkterna – Fria Nyheter
Expressen – Avslöjade av sitt offer

Annonser