Jag tycker Kalibers reportageserie där man i månader sysslat med t.ex. hemliga inspelningar av Sverigedemokrater även i högst privata sammanhang väcker frågor om statsradions objektivitet och frihet. Måste säga att resultatet av Kalibers halvårslånga infiltration var synnerligen klent. Ändå handlar det om ett parti som media älskar att kalla rasistiskt/främlingsfientligt och som ”Stasi redaktionen” på Kaliber gör sitt bästa för att misskreditera.

Man kan undra varför programchef Alexandra Klinghoffer Savas, som är så central för denna programserie, lyser med sin frånvaro när programmen diskuteras hon finns själv aldrig finns med i debatten? Är hon rädd för att få stå till svars för sina kopplingar till EXPO/AFA. Noterbart är att maken Juan Navas Garcia är vänsterpartist samt socialchef i Lärjedalen, Göteborg.

SvT opinion – Kaliber avslöjar Sverigedemokraternas lögner debattartikel från EXPO

SvT forum – Kaliberreportaget (diskutera),de flesta som skrivit i forumet dömer ut SR Kalibers ”Stasimetoder”

SvT Debatt – Se Björn Söder och Jimmie Åkesson debattera mot bla Kalibers ansvariga utgivare Nina Glans. Jag tycker Björn Söder kör över Nina Glans i debatten. 1-0 samt Jimmie Åkesson gör ett lungt och stabilt intryck 2-0. Även en hel del prominenta gäster ifrågasätter statsradions sk arbetsmetoder.

2-0 till Sd mot hela det samlade vänster etablisemanget. Tyvärr så får väl inte Sd vara mer mera i den offentliga debatten pga av den 5- stjärniga insatsen av Björn och Jimmie.
.

Annonser