Svart handel med co/adresser är en växande affärside och de som driver denna svarta rörelse är landsmän till ”asylsökande”. Nu verkar den tiden vara förbi när man kom till Sverige för att söka asyl pga politisk förföljelse i sitt hemland, numera söker man asyl för att få ett bättre liv. Svenska Dagbladet skriver idag om att det finns nätverk som tjänar stora svarta pengar på dessa ”asylturister”.

Kommer man från Sydamerika får man inte längre politisk asyl i Sverige, det vet dessa människor men det finns ”rådgivare” bland sin landsmän här i Sverige som säljer sitt ”uppehållskit” till dem under tiden deras asylansökan handläggs på Migrationsverket.

De här ”entrepenörerna” hyr ut adresser för mellan 200- 400 kr i månaden och det skall finnas adresser som har upp till 50 personer som är mantalskrivna där. Det ger en nätt liten summa mellan 10 – 20 000 kr svart i månaden för att bara sortera ev post.

•  Hos en kvinna med bostad i södra Stockholm har 41 personer skrivit sig under de senaste åren. Kvinnan driver en välrenommerad verksamhet som riktar sig till latinamerikaner i Sverige. Hon är sjukskriven på heltid.

•  En kvinna har fått post från 32 asylsökande till sin lägenhet. Hon är högt uppsatt i en organisation som har band till den chilenska regeringen. Hon lever också på bidrag.

• Hos en 59-årig kvinna som bor i en etta på 44 kvadratmeter bor enligt Migrationsdomstolen 37 män, 10 kvinnor och 3 barn.

Även SAC (Syndikalisterna) profiterar sig på dessa ”asylturister”. Hemma hos en omdudsman för SAC har har 64 asylsökande skrivit sig och har därmed automatiskt blivit medlemmar i fackförbundet. SAC gör detta med hänsyn till dess politiskaideologi – strävan efter en ”gränslös värld”.

Ombudsmannen på fackförbundet SAC lär vi få höra mer om, han kanske tom drygar ut sin ombudsmannalön med några tusenlappar svart från de 64 asylsökande som han upplåter adress till.

Girighet och profitering på andra har inga ideologiska gränser utan det gäller att sko sig själv med så mycket som möjligt. Det har vi väl sett i den debatt som härjat i pressen den senaste veckan.

– Jag förväntar mig nu att berörda myndigheter tar tag i detta. Här borde det handla om bidragsfusk, undanhållande av skatter, bokföringsbrott mm mm.

– Själv tror jag inte myndigheterna vågar ta tag i problemet pga att det berömda rasistkortet kommer att komma fram och alla är livrädda för att sitta med det på hand. Det kortet är nutidens ”Svarte Petter”.

– Hela den sk invandringssektorn har blivit mer och mer som en industri, den tredje sektorn efter den offentliga och privata som sysselsätter fd asylsökande för asylsökande. Självklart pumpas en massa friska skattemiljarder in i denna industri. Dessa miljarder vore bättre att använda till vård, skola och omsorg samt pytsa in i pensionssystemet.

– Stäng gränsen NU! i minst 10 år och ta tag i alla problem vi skapat med den totalt havererade asyl/invandringspoitiken. Vi kan inte ta in 100 000- tals nya lycksökare varje år med de problem vi redan har. Landet går mot totalt sönderfall och anarki.

SvD- Asylsökande utnyttjas i handel med adresser

Annonser