En 40 årig man med afrikanskt ursprung är misstänkt för att ha våldtagit eller försök till våldtäkt på åtta kvinnor mellan 1998- 2007.

DNA knyter afrikanen till flera av våldtäkterna som har ägt rum hemma hos kvinnorna, en del utomhus samt i svarttaxin han körde.

– En av de mest allvarliga serievåldtäktsmännen i modern tid enligt Oslopolisen.

Svensk media rapportering nämner inte att den här ”taxichaffören” är nordafrikan. Svensk media är övervakade av ”media-gestapo” i Quick Response, det är stormtrupperna i Röda Korset. – Fan ta media om de skulle skriva att någon som ej har svensk/nordisk etnicitet begår brott. Sanningen om invandrarna och dess brottslighet skall undanhållas medborgarna i landet enligt ”media- gestapo”.

Med ”smygaren” i minnet här hemma så är det bara att ge norsk media en stor guldstjärna, de undanhåller inte sanningen som svensk press.

– Hur många våldtagna kvinnor ska offras på multikulturens altare innan folk får upp ögonen?

Nya uppgifter från Norge säger att denna serievåldtäktsman sökt uppehållstillstånd pga av att han är homosexuell. Mannen är småbarnsfar och kommer ursprungligen från Egypten. I dag skriver VG at mannen sökte uppehållstillstånd i Norge med bakgrund av homofil läggning. Mannen skal ha levt i partnerskap med en 17 år gammal äldre norrman, men efter ett halvtår efter att fått norskt medborgarskap tog förhållandet slut.

Hur jävla godtrogna får vi vara i våra nordiska länder? Vi måste sätta ner foten snart och börja sålla i alla ”högvinster” som väller in från jordens alla hörn.

SvD – Man misstänkt för serievåldtäkter
Aftenposten – Mann (40) tiltalt for flere overfallsvoldtekter
Dagbladet – Serievoldtektsmann (40) søkte opphold som homofil
VG- Voldtektstiltalt søkte opphold som homofil

Annonser