En ung kvinna misstänks ha blivit drogad och våld­tagen av flera gärningsmän under natten mot onsdag. Kvinnan ska vara 16-17 år gammal.

Polisen vet ej hur och när det hela ska ha ägt rum eftersom den unga kvinnan troligen blivit drogad i samband med över­greppen. Polisen har ännu inte kunnat ringa in en specifik plats för övergreppen då man misstänker att kvinnan förts runt i en bil.

De misstänkta gärningsmännen är ytligt bekanta till kvinnan men ingen är ännu gripen.
Kvinnan kördes till Södersjukhusets avdelning för våldtagna kvinnor där hon får vård och hjälp.

Kommentar i anslutning till artikeln i LT

Kommentar i anslutning till artikeln i LT

– Jag skulle vilja se statistiken över etniciteten bland alla män som begår alla våldtäkter i Sverige speciellt gruppvåldtäkter. Jag har väldigt svårt att tänka mig att etniskt svenska killar skulle gå ihop i grupp och droga och våldta en tjej på det här viset. Det har säkert hänt men det kan inte vara speciellt många gånger.

– Att dessa nysvenskar/invandrare/krigsoffer gör det är väl däremot vardag och det är normalt och socialt accepterat i deras familj och kulturer och det kanske t.o.m uppmuntras av vissa grupperingar och religioner. Vi vet sedan tidigare dessa killars värderingar av ”Svennehoror” som dom kallar svenska tjejer.

– Norsk och dansk statistik över etnicitet på gärningsmän när det gäller våldtäkter/gruppvåldtäkter visar på att det är 75-80 % av gärningsmännen som har ursprung utanför Europa. Att statistiken skulle vara annorlunda här i Sverige har jag svårt att tänka mig.

Skillnaden är att här i Sverige har etablisemanget lagt locket på och inte redovisar någon form av statistik på detta som våra övriga grannländer gör.

Idag är det den internationella kvinnodagen och det borde vara stora demonstrationer och manifestationer i landet om det ökade våldet mot kvinnorna.

LT– Kvinna drogad och våldtagen i bil

Annonser