– Om inte Norge aktar sig blir det som i Malmö ”sharialagarna tar fullständigt över”, säger Siv Jensen, ledaren för norska Fremskrittspartiet.

Jag har hittat denna video på bloggen Som Jag Ser Det, den är inspelad i december 2008 i Rosengård av bloggägaren personligen.

Fremskrittspartiet är näst störst partiet i Norge och har anklagats för att vara rasistiskt och främlingsfientligt, men säger självt att dess vassa utspel specifikt riktar sig mot Norges invandringspolitik. I sitt tal inför partiet sa Jensen att minoriteter inte får bestämma samhällsutvecklingen.

– Det må vi sette en stopper for. Hvis Frp får fornye Norge, er det norsk lov og norsk styresett som skal gjelde. Vi vil ikke tillate særkrav for noen enkeltgrupper, slo hun fast i sin tale til landsstyret lørdag.

– Tillåter vi det så kan Oslo och andra norska städer närma sig läget i Malmö, där räddningspersonal inte vågar gå in i en del stadsdelar, och där sharialagarna fullständigt har tagit över. Det är vardagen i Sverige, inte att vi försöker skapa skrämselpropaganda, sade hon i Oslo.

– Vad hon vill säga som totalt misslyckats i Sverige är att integrera muslimerna så de blir en del av samhället.

– Det är inte majoritetssamhället som skall anpassa sig till minoriteten.

– De här lättkränkta muslimerna som inte kan ta i hand, måste ha 10m gardintyg runt sig för att inte visa hud, måste ha egna tider i gym och bad, de skall ha egna skolor för att bevara sin kultur samt att inte barnen skall bli ”försvenskade” mm mm.

– Passar inte galoscherna för Musse muslim är det bara att packa och bosätta sig i Iran eller Saudiarabien, där kommer han säkert trivas bättre med likasinnade. Om det är viktigare att leva efter stenåldern är nog Iran och Saudi ett bättre alternativ än ett modernt samhälle.

– Heder åt politiker som pratar om problemet och inte runt det. Tyvärr finns det ingen politiker)* med en ryggrad av Sivs kaliber i vårt land som vill/vågar/ser problem med dessa ointegrerbara muslimska kravmaskiner.

)*- Menar till de sju riksdagssystrarna

Sydsvenskan
VG – Siv Jensen advarer mot snikinnføring av islam
Bloggen: Som Jag Ser Det

Annonser