Borlänge kommun befinner sig i mycket allvarligt läge och under onsdagen hade Mona Sahlin väckelsemöte med närmaste sörjande i Borlänge.

Runt 100 personer lyssnade på Mona Sahlin i Orion i Folkets hus när hon pratade om välfärd och solidaritet. De som bevittnade mötet fick höra samma floskler som valsat runt i press/tv de senaste veckorna. Självklart lovade Mona det gamla vanliga om Sverigedemokraterna ”aldrig någonsin göra sig beroende av eller samarbeta med Sverigedemokraterna”.

– Var det någon som i valkampanjen hörde Reinfeldt säga att röstar ni på oss så ger vi pensionärerna högre skatt? Var det någon som hörde honom säga att rösta på oss så försämrar vi för de sjuka? Var det någon som hörde honom säga att en del inte kommer att ha råd med a-kassan? Var det någon som hörde det? Det gjorde i alla fall inte jag.

– Sossestyrda Borlänge sparkar undan benen på de synskadade, först drog Borlänge kommun in syninstruktören. Nu planerar den att lägga ned taltidningen Utblick.
– De sparkar undan fötterna på oss synskadade, säger Susanne Borg.

– Här får väl Mona ta sina partikamrater i Borlänge i örat, det är ju trots allt de i kommunen som bestämt att ”sparka undan benen på de synskadade”.

– När det gäller a-kasse avgiften har den sjunkit till helt normala nivåer just nu, iaf den a-kassa jag är med i. Med tanke på de skattesänkningar man har fått som än så länge har ett jobb är det synd att klaga.

D-T – Mycket allvarligt läge
D-T- Kommunen sparkar undan fötterna på oss synskadade

Annonser