Kenneth Sandberg (SD)

Kenneth Sandberg (SD)

– Här är Sverigedemokraternas starke man i skånska Kävlinge, Kenneth Sandberg. Han dominerar fullmäktigemötena i Kävlinge. Han beskrivs av sina politiska motståndare som en person som får människor med sig. I Kävlinge fick Sd 13,14% av rösterna i kommunvalet 2006 och är tredje största parti. Med sex mandat i fullmäktige är de vågmästare i kommunen.

Sverigedemokraterna i Kävlinge har satt det politiska systemet i gungning skriver SvD i sin artikel. I Kävlinge gör moderaterna och socialdemokraterna upp för att hålla Sverigedemokraternas Kenneth Sandberg utanför, men partiet ”rör ändå om i grytan”. Ett liknande läge i riksdagen leder till en parlamentarisk kris, menar statsvetare.

– Till valet 2010 kommer Kenneth och övriga Sverigedemokrater få kvitto på om deras jobb i fullmäktige uppskatats av väljarna, av det man kan läsa i artikeln gör Sverigedemokraterna ett utmärkt jobb i Kävlinge.

Detta demokratiska läge har fått statsvetare att gå i spinn och kräva att de borgerliga partierna i alliansregeringen skall ta ställning hur de ställer sig till Sverigedemokraterna.

Mona och hennes vapendragare i mp och v är på väg att göra självmål och på alliansen har sd straffspark med öppet mål. Så länge ingen vill at tag i frågan om problematiken med massinvandringen till Sverige kommer den politiska spelplanen att domineras av ett parti i denna fråga.

– De sju riksdagssystrarna kommer att få gråta ut i pressen efter valet 2010, de kommer att tala om att svenska folket har röstat fel osv.

– Mitt tips inför valet 2010 är att Sd får över 30 % i Landskrona, Kävlinge 25 %, Malmö 15-20 % och i Helsingborg 15 %. Här i Göteborg fick Sd 2,93 % i sista valet och en 8-10 % är ingen omöjlighet i Göteborg. Jag vet det jäser i leden hos de flesta om den totalt havererade invandringspolitiken. Sverigedemokraterna är enda parti som vill/vågar ta tag i denna infekterade politiska fråga och kommer att belönas av väljarna 2010.

SvD– Sverigedemokraterna i Kävlinge har satt det politiska systemet i gungning
SvD – Partierna måste bekänna färg
Kommunvalet 2006 i Kävlinge

Annonser