Så har manifestationen hållits i Malmö till stöd för Israel. Fem gripna för försök till våld mot tjänsteman. Fem till är omhändertagna. Malmöpolisen hade mobiliserat ca 200 poliser för att den tillståndsgivna manifestationen skulle kunna hållas.

Manifestationen blev attackerad av nyårsraketer och det blev kraftiga smällar i riktning mot manifestationen. Motdemonstranterna som enligt Sydsvenskan uppgick till ca 300 personer, SR Malmö rapporterar 150 personer.

Anwaar Al-Sharkawi finns bland motdemonstranterna tillsammans med dottern Fatima.
– Jag är emot staten Israel – det finns ingen stat som heter Israel. Visst det är inte Israels regering som är här men de som är här stödjer dem, säger Anwaar Al-Sharkawi.

Dottern fyller i:
– Jag bryr mig om mitt hemland. Vi har mer rätt att vara här än dem, säger Fatima Al-Sharkawi.

– Ännu ett tecken på att Sverige är på väg att bli en provins i Palestina. Undrar vilken rätt den här Fatima åberopar i och med detta uttalande. Konungariket Sverige är ockuperat av främmande makt.

– Alla verkar ha mera rätt att vara i Sverige än dess ursprungsbefolkning som varit här i flera generationer.

Lägger in den här bilden från Photomedia. Notera att även i Sverige används barn som ”mänskliga sköldar”. – Jag skulle gärna vilja höra vilka glåpord den enskilda polismannen utsattes för här.
– Det är nog inte prat mellan småbarnsföräldrar det handlar om ….

– Är inte det här våld mot tjänsteman eller är det detta som kallas ”kulturberikning” eller ”kulturkrock”. Stora stygga polismannen som inte släpper fram den här terroristen att få sabotera en legal manifestation.

Palestinakramarna som berikar kommentarsfältet kanske kan förklara för bloggens läsare varför man har med sig små barn på demonstrationen. Är det för att man skall få växa upp och fostras med det äkta hatet till Västvärlden/USA/Israel.

Sydsvenskan
SR Malmö – Tio motdemonstranter greps i Malmö (går även att lyssna på ”nyårssmällarna” i Malmö)
Photomedia
SvD – Flera gripna vid Malmödemonstration

Annonser