Stasiredaktionen på Twingly

Stasiredaktionen på Twingly

– Det verkar finns många små celler av stasiagenter och åsiktspoliser. Detta är inte första gången Twinglyänkningen försvinner. Det är inte bara Rosengård som har åsiktspoliser utan de finns överallt.

Jag tror det är länkningen från SvD i min postning om kackerlackan som någon självutnämnd internetpolis anmält till Twingly och sedan har de verkställt ordern med att gå in på sitt adminstrationskonto hos Twingly och ta bort länken.

– Det fria ordet, yttrandefrihet och åsiktsfrihet är en utopi i det ”Nya Sverige”. När det gäller dessa brott blir man dömd utan rättegång.

Twinglyadminstratören gör sig aldrig besväret att fråga den anklagade innan dom faller (länken blir borttagen), bödlarna på Twinglys adminstrationskonto ifrågasätter aldrig uppdragsgivaren utan verkställer utan att höra motparten.

– Jag ber om ursäkt att jag anklagade de bakom Twingly för ”stasimetoder”, det är i själva verket den lokala åsiktspolisen på SvD i detta fallet som använt sitt admininstrationskonto hos Twingly som agerat bödel och skarprättare.

Twingly kanske kunde göra så man ser från vilket adminstrationskonto (från vilken media) som kapat länken, så man slipper anklaga oskyldiga i framtiden

Annonser