Konflikten i Gazaremsan har drabbat ovanligt många barn konstaterar Internationella Röda kors-kommittén som konstaterar att internationell humanitär lag ”över huvud taget inte följs i konflikten”.

Hamas har väl inte gjort sig kännt innan för att ”följa några som helst lagar” förutom sharialagar då, skydda civilbefolkningen är de inte intresserade av utan vill gärna använda civila och framförallt barn i sin mänskliga sköldar.

På den här bloggen finns det ett filmklipp som visar att Hamas terrorister tar FN ambulans ”fram och tillbaka till jobbet” (raketavskjutning), filmklipp från Reuters 11 maj 2004.

Skolor och sjukhus. Ambulanser och bostadskvarter. Allt används som ”sköldar” för muslimska Hamas i deras terror mot människorna i det judiska Israel.

Här finns ett filmklipp som visar hur UNWRA:s grundskola för pojkar (!!!) i Beit Hanoun i Gazaremsan användes som avfyrningsställe av Kassamraketer mot Israel redan måndagen den 29 oktober 2007, kl. 09:00, en av de involverade var FN-avlönad lärare.

UNWRA:s grundskola för blivande raketforskare Självklart är det könsaparteidskolor, dvs könssegregerade.

SvD

Annonser