Slutstycket i debattartikel i Dalademokraten

Slutstycket i debattartikel i Dalademokraten

Artikelförfattaren i Dalademokraten skriver: – Häromåret såg jag pjäsen Utvandrarna i regi och dramatisering av den iransika regissören Farnaz Arbabi., bloggen misstänker att författaren av debattartikeln fick multipla utlösningar vid åsynen av denna pjäs. Att jämföra Vilhelm Mobergs, Utvandrarna med bidragsinvandringen som sker till Sverige är att skjuta sig själv i foten. Svenskarna som kom till Amerika kom med tomma händer, fast med en vilja om att skaffa sig ett nytt liv där. Det är skillnad på invandring och invandring.

– Invandring i sig är inget fel på men det måste vara under kontrollerade former, inte som denna ”kött tsunamin” som pågår av främst ointegrerbara muslimer från tredje världen.
– Själv skulle jag inget ha emot att ha samma regler som Usa eller Kanada, men etablisemanget har bestämt över medborgarnas huvud att vi skall vara ” Hela Världens Socialbyrå”, med en kravlös bidragsinvandring. Vissa landsting är så generösa med skattebetalarnas pengar att de som lever som illegala i landet skall få vård gratis medan den skattebetalande delen av befolkningen skall betala för sin vård två gånger, först via skattsedeln sedan som egenavgift vid besök på vårdinrättning.

– Jag vet inte om man skall skratta eller gråta åt så mycket floskler på en gång. När började Sverige att ”kasta ut folk”? Om dessa inte gömmer sig som sk ”papperslösa” kör ju myndigheterna med den mjuka vägen med att försöka samtala med de att de återvänder frivilligt, självklart med ett fett återvändnings bidrag i bakfickan.

– När börjar Månas sk pensionsräddare generera dessa vinster som vi fått höra att massinvandringen av främst muslimer från tredje världen skall ge oss?
– 38 % av alla vuxna i Rosengård har ett arbete, vad resten lever på vet vi nog alla som har läst lite på bloggen.
– Behöver inte den muslimska invandrade överklassen någon äldrevård i framtiden eller räknar politikerna/etablisemanget med att införa någon genuint svenskt som ättestupan igen?

– Lycka till säger jag bara om någon får ut dessa muslimska kvinnor i förvärvsarbete/lönearbete. Vinna på lotto är nog enklare.

Debattartikel i Dalademokraten del II med riktigt bra läsarkommentarer.
Jag tog en skämdump av denna eftersom ibland försvinner saker spårlöst på debattsidor.

Kommentar av fångvårdare

Kommentar av fångvårdare

Del I av ”kalla fötter”

Annonser