I Dalademokraten finns en insändare/debattartikel med rubriken ”Som att önska sig tillbaka till ett slags Åsa-Nisse-land”, det framgår inte om han är socialdemokrat eller kommunist som skrivit artikeln.

– Rätt intresant att denna debattör anser att 70-80 talets Sverige är att jämföra med ”Åsa-Nisse-land”. Med facit i hand var landet på topp med Ingemar Stenmark, Björn Borg, Tomas Wassberg mm, den berömda 56 generationen. Debattören får ut sin svenskhet och nationalistiska behov i samband med idrotten. Då fick Ingemar Stenmark hela landet att stå stilla när han åkte slalom nerför pisterna. För den här debattören är det som vanligt Zlatan som står för det svenska.

– Hur många misslyckade ”Zlatans” landet släppt in nämner inte debattören.

– 1970- 80 talet hade befolkningen en gemensam värdegrund att stå lutade mot, gemensama värderingar, självklart fanns det invandrare i landet men de ville göra rätt för sig, arbeta och inte leva på staten/skattebetalarna som dagens ”invandringsindustri” gör.

– Debattören beskyller sverigedemokraterna för bruna fötter och efter att ha läst denna artikel kan man nog säga att vissa har kalla fötter inför framtiden.

– Självklart jäser det i leden bland massvis av medborgare pga av den vansinniga invandrings/asylpolitiken som landet har bedrivit under 25 års tid. De flesta man pratar med är av den uppfattningen att det får vara nog med invandrare just nu eftersom den kravlösa bidragsinvandringen inte fungerar längre. Landet befinner sig i fritt fall och ingen av de sju riksdagssystrarna verkar vilja ta tag i problemet som merparten av landets medborgare ser.

Dalademokraten

Annonser