– Ligan utgav sig för att sälja sexuella tjänster – men i stället rånade och utpressade de sina offer. På tisdagen fick fem Landskronabor sina domar för delaktighet i verksamheten.

-Det Nya Sverige behöver nya entrepenörer i nya brancher.

– Flera av ligamedlemmarna har gått i projekt på kommunens arbetsmarknadsenhets verksamhet Firman. Där har de i stor utsträckning använt sig av kommunens datorer för att hitta sina offer på internetforumen.

De tre huvudmisstänkta, män mellan 23 och 48 år, döms av Lunds tingsrätt till fängelse, mellan ett år och två månader och två år och nio månader. En 30-årig kvinna fälls för medhjälp och en 26-årig man döms för utpressning, men klarar sig undan med villkorliga domar.

Ni som är nyfikna på vilka dessa personer är kan klicka här Jag vill se och klickar här och tål att läsa den sanning som ej förmedlas av media.

Tio män, från olika delar av Skåne, råkade ut för ligan. Bla ska en handikappad man blivit utsatt för den här ligan. Samtliga krävde ersättning av ligan för kränkning, vilket försvarsadvokaterna under rättegången argumenterade för att de inte hade någon rätt till, eftersom de hade för avsikt att göra sig skyldiga till otillåtna sexköp.

Tingsrätten köpte inte försvarsadvokatenas resonemang, de dömda skall betala drygt 120 000kr i ersättning till brottsoffren.

Sydsvenskan och Sydsvenskan 2
Helsingborgs Dagblad samt det finns en bra artikelsamling där om detta brott.

Annonser