Polisen fruktade i natt att Rosengårdskravallerna hade spridit sig till Stockholms förorter. Ungdomar i Tensta startade bränder och kastade sten mot brandbilarna med motivet till dessa handligar var att ”- Vi vill visa vårt stöd till Rosengård”

– Tensta ungdomarna ägnade sig ut ”multikulta happenings” såsom, elda bildäck, containerbrand, stenkastning mot räddningstjänst. Motivet är att de vill stödja Rosengård och anledningen är att de har stängt en moské för att använda den som festlokal. Det är haram för dessa Tensta ungdomar.

– Fel fel fel, tyvärr är inte Expressen så upplyst att han kan säga att fastighetsägaren sagt upp hyreskontraktet (på lagliga grunder), för ägaren skall inrätta en sk boskola ihop med hyresgästförening samt att kommunen är säkert inblandat med sponsring av denna verksamt med ett antal skattemiljoner.

Våra ”nya svenskar” som, hjärnkirurger, ingenjörer, raketforskare med ursprung från högteknologierna från tredje världen med uppdraget att de skall trygga våra framtida pensioner, vårt framtida välstånd med andra ord vet inte hur man bor i ett civiliserat samhället utan behöver skolas in, de skall lära sig att inte kasta sopor från balkongen, det finns sopkärl (om de inte är uppeldade), de skall lära sig hur man beter sig i en allmän tvättstuga, de skall lära sig att inte spela hög musik (arabisk) via öppna fönster (alla i hela kvarteret kanske inte uppskattar det) osv osv…. listan kan göras hur lång som helst.

Observera nu att Expressen poängterar titlar ”Civilekonomstudenten” Suleyman Ali, 20, försökte lugna ned gänget med orden ”- Det behövs unga förebilder som kan visa att man kan bli något även om man vuxit upp här i Tensta.”

Expressen

Annonser