Bomberna exploderar, raketerna smattrar och tjock rök stiger mot himlen. Emelie och Gabriella beskriver situationen i inbördeskrigets Malmö/Rosengård med de orden. Igår klassade polisen upp ”oroligheterna” till våldsamt upplopp.

Det är strax före midnatt och de unga kvinnorna har precis lämnat våldsamheternas epicentrum i och runt området kring Shellmacken i Rosengård. Under cirka en timma har de sett tonårskillar)* och unga män kasta slangbomber och raketer mot polisen. Dessutom har släpvagnar och skräp från containrar satts i brand bredvid macken.

)* Unga muslimska fundamentalister ihop med tillresta hulliganer från olika vänstergrupperingar.

De unga kvinnorna förstår inte varför polisen inte ingriper mot dem som kastar och smäller.
– Polisen bara kör runt. De hoppar inte ur bilen och jagar dem, säger Emelie Pettersson.
– Killarna tror att de äger nu och kan hålla på med allt.

Att polisen inte tar i med hårdhandskarna utan mest avvaktar/för dialog beror nog på att de här unga islamistiska fundamentalisterna inte ska få några martyrer, tänk bara om någon av dessa sk ”pensionsräddare” skulle få en liten skada. Jag kan bara föreställa mig vilka krigsrubriker det skulle bli i pressen om någon av dessa islamister skulle bli skadad av polisen. Tänk om någon av dessa islamistiska pojkar skulle få ett hundbett av polisens ”orena hundar”.

När kommer fördömmandet från politiker både på riksplan och lokalt plan på vad dessa islamister/hulliganer håller på med nere i Rosengård. Mona och Fredrik borde se att detta är ett nationellt problem som kommer att sprida sig till andra invandrarförorter. Ni är ju indirekt ansvariga för detta eftersom ni släpper i alla i hela världen till Sverige, helt kravlöst.

Folkets dom hoppas jag kommer till valet 2010, där ska vi visa vad vi tycker om massimporten av muslimer från jordens alla hörn.

SR Malmö skriver att: ”Upploppen har sin bakgrund i en tvist om en källarlokal som bland annat har använts som moské. I måndags utrymde polisen lokalen som sedan tre veckor tillbaka ockuperats av ungdomar som bor i Rosengård. Det var då oroligheterna startade.”

– I ett års tid har dessa muslimska fundamentalister haft kännedom att lokalen skall användas för annan verksamhet än att utbilda islamistiska terrorister. Fastighetsägaren sade upp kontraktet på lokalen då, för ett år sedan. Om man vill ha en lokal får man själv fixa det och islamsiterna har haft ett år på sig.

– Lokalen skall nu användas för att utbilda de muslimska raketforskarna, hjärnkirurgerna som väller in i vårt land från jordens alla hörn. De här sk ”pensionsräddarna” skall utbildas i hur man bor i lägenhet. Den här framtiden för landet vet inte att man skall slänga sopor på avsedd plats, de vet inte att alla grannar inte uppskattar arabiskt musik på högsta volym kl 4 på natten, Nya Sveriges befolkning som importeras vet inte hur man tar hänsyn till sina medmänniskor/grannar mm mm. Det enda islamisterna vet är hur man skall ställa krav.

I Studio Ett igår intervjuvades en av analytiker från SÄPO om bla Rosengård. Även journalisten Magnus Sandelin medverkar i programmet. Jag tyckte mig höra att Säpos analytiker sa det handlade om islamister i upploppet i Rosengård.

Sydsvenskan 1

De här unga islamsiterna kommer säkert att fortsätta sina upplopp men först idag står väl fredagssbönen på tur med lite uppmuntrande slagord från det äldre islamistiska gardet.

Sydsvenskan 2

– Jag föreslår att vattenkanoner används för att spola bort skiten i Rosengård.

Även i Södertälje har det förekommit stenkastning, på torsdagskvällen utsattes polisstationen i Södertälje för stenkastning.
LT

Annonser