Idag klockan 14 får Shino Mohamed Hashi mer kännd som ”smygaren” sin dom av Göteborgs tingsrätt.

Shino Mohamed Hashi har genomgått en rättspsykiatrisk undersökning och den visar på att mannen i dag lider av en allvarlig psykisk störning och troligen också gjorde det när brotten begicks. Då finns det enligt läkarna, skäl för fängelseförbud. Den som begått brott under inflytande av en allvarlig psykisk störning får inte dömas till fängelse.

– Domen föll nu kl 14 och ”Smygaren” anses som allvarligt psykiskt störd och han dömdes till sluten rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning. Han dömdes även till att betala skadestånd till sina offer på sammanlagt drygt 300 000 kronor.
– ”Smygaren” fälldes för fyra grova våldtäkter och ett grovt våldtäktsförsök. Han friades från det andra grova våldtäktsförsöket han stod åtalad för. Mannen har hela tiden nekat till brott trots att både fingeravtryck och DNA överbevisat honom i flera fall.

G-T

Fria Nyheter har domen att hämta som pdf fil

Tidigare brott som är lagförda på Shino Mohamed Hashi och den här svensk -etiopiern/somalier har ett brottsregister med högre dignitet än vad Hagamannen hade:

30/1 2008 av Borås tingsrätt för narkotikabrott (brukat kat)
22/11 2007 av Uddevalla tingsrätt till ett års fängelse för narkotikabrott (smugglat kat)
10/6 2003 av Oslo tingrett till tre års fängelse för våldtäkt, olaga hot och narkotikabrott
21/8 2002 av Göteborgs tingsrätt till en månads fängelse för olaga hot (mot en före detta hustru)
14/12 1999 av Göteborgs tingsrätt till rättspsykiatrisk vård för olaga hot (mot en före detta hustru)
27/11 2007 Mölndals tingsrätt, villkorlig dom och dagsböter för försök till varusmuggling.

– Konstigt att han kan dömas till fängelse för narkotikabrott av Borås tingsrätt men ej dömas till fängelse för dessa serievåldtäkter. Även i Norge har han dömt till fängelse för våldtäkt 2003.

Så här ser GT/Expressens faktaruta ut om smygaren.

Faktaruta i GT/Expressen

Faktaruta i GT/Expressen

Nu är det bara att vänta på svensk medias rapportering om detta och antagligen skall smygaren göras till ett OFFER, att ta ansvar för sina handlingar är väl för mycket begärt och särskilt när det gäller en ointergrerbar afrikan.

Tidigare bloggposter:
Smygaren och media 2008-06-20
Idag börjar rättegången mot smygaren 2008-09-08

Göteborgs-Posten

SvD och DN

Annonser