Nu finns klippet från Existens (2003-07-12) när hon ”förklarar” de muslimska sharialagarna.

Ny video inlagd eftersom den första tydligen ”försvann” från YouTube

Cherin Awad: – Många utav lagarna som finns inom sharia är väldigt hårda och väldigt stränga och många tycker det är hemskt och usch och fy.
– Många av dem är hårda men anledningen till att de är så hårda , de är hårda men samtidigt är kriterierna för de skall kunna tillämpas, att tillämpa stening är i princip omöjligt om man läst på de kriterierna, att hugga av en persons hand är i princip omöjligt om man vet kriterierna om och varför när man skall göra det.
– För mig är mer sharialagarna en markering på att man trycker på den goda moralen, straffen är så hårda för att Gud visar oss människor att det är jätteavskyvärt att bete sig på det sättet.

Programledaren: – Men om kriterierna uppfylls och man har fyra vittnen och en man eller kvinna erkänner att hon gjort detta brottet om otrohet då är detta det rätta straffet ?

Cherin Awad: -Ja

– Och detta är inte hennes egna åsikter? Så sent som i september uttryckte Cherin Awad stöd för sharia-inspirerad särlagstiftning som hon påstår skulle gynna muslimska kvinnor (SvD:s Ramadanblogg 6/9) – så skriver Dilsa Demirbag-Sten i sin artikel på SvD

SvD Brännpunkt

Det finns en namninsamling mot sharialagar i Sverige och härt kan du läsa och skriva på detta upprop: STOPP FÖR SHARIA !

Intiativtagare till detta upprop är Dag Selander, utgivare MXp – Missional Experiences och Hans C Pettersson, utgivare Jihad i Malmö

Annonser