I Mölndal har två unga flickor blivit utsatta för våldtäkt, samt våldtäktsförsök. En 17-åring blev utsatt för ett våldtäktsförsök i centrala Mölndal natten mot söndagen. Förövaren misstänks vara samma man som våldtog en 15-årig flicka i hennes hem för tio dagar sedan. Platsen där helgens våldtäktsförsök utspelade sig ligger ca 100 m från den 15 -åriga flickans hem, mannen följde efter flickan hem och är hon försökte stänga dörren trängde han sig in och där fullbordade han en våldtäkt.

I dagens G-T har man besökt elever på Fässbergsgymnasiet i Mölndal. Överfallen har satt skräck i flickorna i Mölndal och de kommer att vara mycket försiktigare nu när de går hem på kvällarna.

– Vad man saknar efter nästan 2 veckors tid är ett signalement av den misstänkte förövaren för det kan väl inte vara så att media inte vill skriva ut signalementet.

G-P hade i söndags iaf lite av ett signalement på gärningsmanen och då var hypotesen att det var samma gärningsman vid båda övergreppen.
Gärningsmannen beskrivs vara i 30-40-årsåldern, 170 centimeter lång och med mörkt hår, detta lyckades iaf G-P klämma fram i sin artikel.

Annonser