Det är inte att man lyfter på ögonbrynen när man läser om kommunals ordförande, Lennart Andersson, ordförande i sektion 8 i Trollhättan som säger i klartext att det är invadrarungdomar som vandaliserar, trakaserar de som bor/arbetar på äldreboendet och de som arbetar i hemtjänsten i Klockaregården i Trollhättan. Han är kritisk till hur kommunen hanterar den otrygga arbetsmiljon.
I julas fick brandmännen ha poliseskort för att kunna släcka de bränder som uppstod när fyrverkeripjäser sköts mot bilar, byggnader och människor. Bland annat kastade ungdomsgäng sten mot brandmännen.

– Lennart Andersson tycker att det får vara slut på ”daltet” av dessa ungdomsgäng och säger att situationen på Kronogåden är ”en läckerhet för sverigedemokraterna” och andra främlingsfientliga organisationer.
Vidare säger han: – Det borde de här invandrarungdomarna tänka på. Nu måste deras föräldrar och alla vi andra visa civilkurage och sätta stopp för det här.

TTELA

Bloggen ser fram emot att få läsa fortsättningen om hur kommunen ska komma tillrätta med invandrargängen som terroriserar landets medborgare.

Deadline går på valdagen 2010, har inte kommunen agerat med kraft innan dess så misstänker jag att väljarna gör det ist.

Skadegörelsen på skolorna i Trollhättan är rekordstor och nu orsakar den så stora kostnader att lärartjänster dras in.
Störst är problemet i Lexstorp och Krongården. På Kronogårdsskolan ökade kostnaderna för skadegörelse och inbrott med 285 procent förra året. Om inte trenden vänder blir notan ännu högre i år. På Kronogårdsskolan krossades 95 rutor förra året. I år lär det bli fler. Men även i stadsdelar som är mer socialt stabila har skolor drabbats hårt.

– Kommunens säkerhetssamordnare tror att fönsterkrossningsbeteendet görs för att skapa ”respekt” från äldre ungdomar. Många filmar även dessa ligistfasoner och lägger ut på YouTube.

Annonser