Nu har den nya kulturen spridit sig till Uppsala. Igår blev några bussar utsatta för stenkastning samt en ambulans under utryckning.

– När en polisbil fick ett stort stenblock i motorhuven i Göteborgs stadsdelen Hjällbo så sa polisen att det var ett ”pojkstreck”, kanske änvänder Uppsalapolisen samma beteckning på dessa illdåd.

– Efter helgens möte i Malmö så är det legitimt med stenkastning eftersom den nya taktiken från polisens sida är att AVAKTA, även om brott sker framför ögonen på polisen.


Unt

Nu ikväll kan man läsa om att stenkastningen fortsätter i Uppsala och denna gång har all trafik med stadsbussarna stoppats.

Unt

Även här på ”Västfronten” har vi drabbats av denna terroristverksamhet, denna gång är det i den multikulturella stadsdelen Kronogården i Trollhättan.

– Bilar har eldats upp, fritidsgården har haft inbrott och ungdomsgäng har skjutit raketer.
– Natten till i fredags hade polisen fullt upp på Kronogården. Det började redan vid
21-tiden då någon kastade sten på två personbilar som stod parkerade på Lantmannavägen. Flera fönsterrutor gick sönder. Samtidigt upptäckte polisen att en ruta var krossad på fritidsgården.

– Tre timmar senare slog någon till igen. Smällare och raketer kastades mot en bil på samma adress. Bilen fick skador och händelsen rubriceras som skadegörelse.
Klockan 00.10 får polisen larm om att det är inbrott på fritidsgården. Väl på plats ser de att någon har krossat ännu en ruta och tagit sig in.

– Jalla jalla.. tänk vad mångkultur berikar vårt samhälle, sen kan man läsa om den nya kisskulturen som en väktare berikades med under sitt arbetspass.

Härom kvällen ryckte en väktare ut till Lextorpsskolan, där ett gäng ungdomar utlöst brandlarmet.
– När han kom ut från skolan hade en kille hoppat upp på motorhuven och kissat på väktarbilen. Killen bara skrattade: ”Försök bevisa nåt!”.

TTELA

Annonser