Uppdaterat blogginlägg: 19 september 2008
Fyra gånger på fem månader har den en gång firade tv-stjärnan (Mikael Almayehu) misshandlat sin 16-åriga flickvän. Nu sitter han häktad igen för grov misshandel.I söndags var det dags igen för nya hugg och slag mot 16-åringen. 25-åringen greps samma dag och häktades i onsdags vid Alingsås tingsrätt misstänkt för grov misshandel.

-Varför får en sådan skitstövel gå fri ute, han ska sitta bakom galler.

G-T
——————————————————————————————–

Man kan läsa i G-P att en fd Tv -stjärna är åtalad för att ha skallat sin 16-åriga flickvän.
Det är inte första gången han är åtalad för våldsbrott, han ska för 2 års sedan försökt att skjuta sin flickvän genom brevinkastet i dörren, han skulle inte tåla att hon gjort slut.
Expressen 1 och Expressen 2

Bild från Expressen vid gripandet 2006

Den här gången verkar det vara svartsjuka som gjort att flickvännen blivit skallad, hon ska ”hon pratat med en man på spårvagnen” den här gången. Han verkar ha ett väldigt kontrollbehov av sina flickvänner och ska han ha slagit henne eftersom han inte fick läsa hennes sms. Han har även hotat med bötning av flickvännen pga smsen.
– Flickan har pga denna skitstövel skolkat i skolan och när hennes mamma i ren förtvivlan tog reda på vem flickvännen sov över hos på nätterna och konfronterade henne med den tidigare domen mot honom så trodde inte dottern på sin mamma.
G-P

När den här ”stjärnan” satt häktad 2006 på Kronobergshäktet i Stockholm tände han eld på sängkläderna.

Här kan ni läsa om Mikes nya liv i landet. Han kom tydligen hit som flyktingbarn från Etiopien. Det verkar som Mike får tillbringa mer och mer av sitt nya liv bakom galler.

Annonser