Eftersom det blev en hel del diskusioner om att landets nya adel (muslimska kvinnor) måste bada enskilt med likasinnade tänkte bloggen presentera den nya folkdräkten som kommer att vara ett tvång på kvinnorna i landet när muslimerna tagit över om sisådär 20-25 år.
– Landets nya adel kan inte bada med ”vanligt folk” utan måste ha egna badtider med badhus hyrda just för adelsdamerna och dess avkommor (flickor). Muslimska pojkar får bada med mamma fram till han fyller 8 år, sen är det stopp med badandet med mamma.

– Så här ser iaf den nya folkdräkten ut som kommer att bli tvång i landets badhus.

Så här kan de nya ordningsföreskrifterna för kvinnor som skall besöka en allmän badinrättning inom 20-25 år se ut. Då styrs landet av den medetida sagoboken som kallas för Koranen.
– I dusch och simhall skall hel baddräkt användas, långa byxor (som täcker lår och knän) och badkjol eller tunika och byxor. Badkläderna ska vara av baddräktstyg (syntetmaterial),ej bomull och ej t-shirts.
– OBS! Inga badräkter med traditionellt tyg får ej anvandas av den nya adeln, antagligen är det säckväv som oberopas att användas vi bad.

Den medtida lagboken som ersatt ” Sverige Rikes lagar” påbjuder detta när det handlar om ”offenliga”, könssegregerade och religösa bad.

Det är välkänt att man inte får visa sin awra för vem som helst. Awran för män och kvinnor definieras olika beroende på vem man umgås med. När en muslimsk kvinna är i sällskap med muslimska kvinnor eller med sina nära släktingar (maharim) (oavsett om de är muslimer eller inte och oavsett om de är män eller kvinnor), definierar man awra som området mellan naveln och knäna. I boken Safinat al-Najâ står det: När [en muslimsk kvinna] är i sällskap med sina nära släktingar (maharim) eller med andra kvinnor [är hennes awra] mellan naveln och knäna

Säkerhetsregler:I duschar och simhall skall hel baddräkt användas så som långa byxor, badkjol eller tunika.
– Vid omklädning används badlakan, badrock eller liknande för att använda vid ombyte och bastubad.
Muslimska regler

Läs mer på Muslimska Kvinnors idrottsförenings hemsida.

Annonser