Nu är det ännu några muslimska gökungar som har blivit kränkta och ska matas med de otrognas pengar. Två kvinnor från landets ”Nya adel” känner sig kränkta pga att en chef ”uttryckt” sig kränkande mot dem. DO som lämnat in en stämningsansökan har inga bevis enligt dokumentet som lämnats till domstolen. Chefen på F&S hade tydligen utryckt sig att de pga sin religion (Islam,vad annars) skulle få svårt att få fast jobb eftersom de bar huvudduk.
– Friskis & Svettis stäms av ombudsmannen mot etnisk diskriminering. Beloppet är på 100000 kr vardera.
– DO hävdar också att högsta chefen för verksamheten informerats, men inte vidtagit några åtgärder för att stoppa den påstådda diskrimineringen.
Sydsvenskan


DO
Stämmningsansökan kan laddas ner här: ”Stämningsansökan”
– DO ber att få ange bevisning efter att ha tagit del av Friskis & Svettis
svaromål.

– Den nya adeln värderas tydligen högre än vad en kvinna som våldtagits, ersättningarna för kränkning i våldtäktsmål brukar ligga på betydligt lägre belopp än vad dessa muslimska gökungar ska matas med. I ett väldtäktsmål har man antagligen fått både fysiska och psykiska men för livet, iaf det sistnämnda.
– Sässongsjobb som fågelskrämma hos den lokala jordgubbsodlaren kan jag rekomendera åt dessa lättkränkta musslor, arbetskläder har de redan.

Uppdaterar detta blogginlägg med några nya tidningsartiklar: ”Kränkt av chefen på friskis”

Ingen på Friskis och Svettis känner igen bilden av anklagelserna som kvinnorna riktar mot chefen.”De nekar till anklagelserna”

 

Jag vill påminna att det pågår en namninsamling mot Sharialagar. Skriv på uppropet som startades av bloggen Missional Experiences och Jihad i Malmö.

Här finns ett tidigare blogginlägg att läsa om detta vansinne om Sharialagar

Annonser