Då kan man läsa en tråkig nyhet som gör en väldig förbannad. Sverigedemokraternas lokale ordförande i Landskrona har fått två mycket allvarliga hot riktade mot sig och sin familj.

Under natten mot den 10 september var någon inne på hans blogg och skrev:

Anonym sa…
zig heil stefan u got a price on your head >>>>>>coming soon
2008-09-10 02:19

Med spårning av ip nummret kommer man till Kosovo.
Hot 1

Hot nummer två kom via ett mobiltelesamtal inatt och framfördes på bruten svenska och var riktat mot Carina och Stefans barn.

Båda hoten är polisanmälda.

Under natten mot fredagen kom nya hot in på bloggen som just nu bara ”administreras” av sign Hjälpredan. Bloggen är passiv.

Anonym sa…
klart att du kommer bli avlivad vad annars din lilla hitler sluta snack om saker du inget vet om din vandrade lik…. detta geller endast dig o inte dina barn dom har inget med det o gora o synd att dom for leva utan en far for du skapar bara hat inget annat du maste bort”””””””””
2008-09-12 03:01

Anonym sa…
staten borde ta bort dig du skapar bara hat ingen sanning, du e absolut inte pa ratt vagg du e farlig for sveriges befolkning o hela, landet snacka lite om araber oxa sa har du ett flygplan ovan pa dig >>>>>>>>>>>>>
2008-09-12 03:09

– Orsaken till hoten kan man nog hitta i denna bloggpost från den 3 september. Det handlar om gruppvåldtäkten på en 13 årig flicka som utfördes av kriminella med invadrarbakrund.
Bloggen skrev om detta här: Bloggpost den fria demokratiska bloggen Fria Nyheter har tagit del av häktningsdokumentet samt gjort en liten resarch på en av de kriminella kräken och kan läsas här: Fria Nyheter

I Helsingborg Dagblad kan man läsa om hoten och Stefan överväger att ta en ”time out”, han bestämmer sig i helgen hur han ska göra efter samråd med familjen.

– Det är jättetråkigt om dessa hot ska tysta en politiker som står för sina åsikter och rakryggat pekar på vem/vilka som ställer till jävulstyg för den laglydige medborgaren. Stefan har inte namngett dessa tre som är misstänkta och häktade för våldtäkten på sin blogg.
– Tyvärr verkar de andra politiska partierna i landet sakna ryggrad för jag har inget fördömmande läst om dessa hot, Sverigedemokraternas representanter är valda på precis samma premmiser och grunder som övriga politiska ledamöter i landets styrelser, dvs genom allmäna gemensamma val.

– Jag hoppas att ledarskribenterna på landets tidningar fördömmer dessa hot i skarpa ordalag under den närmanste tiden samt att ALLA demokratiskt folkvalda ställer upp för de som blir hotade av kriminella drägg. Det är ett hot mot demokratin och allt vad det står för.

Stefans familj har fått stöd av Niklas Karlsson och Torkild Strandberg båda kommunalråd i Landskrona, som har hört av sig till Stefan, samt kommunchefen Peter Billquist

Vi har våldet i blodet” en artikel i HD om de kriminella gängen i landskrona

Annonser