I Blekinge Läns Tidning kan man läsa om en muslim (föga förvånad) som hotat en kvinna med kniv. Kvinnan lagade mat i asylförläggningens gemensamma kök och tillagade fläsk i den gemensamma köksutrustningen.

I onsdags greps en asylsökande man sedan han hotat en kvinna med kniv när hon stod och stekte fläsk i köket.
Han kände sig provocerad av att hon tillagade griskött i det gemensamma köket under muslimernas heliga månad ramadan. Mannen lugnade dock ner sig efter gripandet och släpptes samma kväll.

– Det verkar som de är lättretade nu musslorna under Ramadan och ännu återstår några veckor på den ”Nya adelns” högtid.

-Det var väl doften av det knaperstekta fläsket som satte igång den inneboende aggresiviteten i denna självsvältande mussla.

– Självklart för att tillgodose den ”Nya adelns” krav så har Migrationsverket köpt speciella matlagningskärl till dessa kravmaskiner, något annat var väl inte att vänta heller. Musslornas ständiga krav på särbehehandling ska tillgodoses oavsett vad det handlar om, för att leva ihop med sina medmänniskor verkar de inte kunna göra iaf utan att hota med kniv.
– Den lösning vi kan erbjuda är att ge muslimerna egna grytor så de slipper laga sin mat i kokkärl där någon annan i lägenheten har tillagat griskött, säger Gunnel Segerfeldt.

– Hade det varit någon stake i migrationsverkets personal skulle de ha bett denna mussla att ta sin dagpenning och köpa lämpliga matlagningskärl om inte det som svenska staten tillhandlahåller inte duger.

– Vi har ingen rätt att fråga de asylsökande om vilken religion eller etnisk bakgrund de har. Lagen tillåter oss inte att fråga om sådant, säger enhetschef Gunnel Segerfeldt på Migrations-verket i Karlskrona.

– Frågan är om lagen tillåter att fråga vem och varifrån man är ?

Citat från en av kommentarerna till artikeln:

Sv i ett nötskal
En muslimsk man hotar en kvinna med kniv för att han inte kan accepterar att folk äter fläsk o själv ”firar” han väl Ramadan! Är det dessa ”nya svenskar” som är en tillgång för landet??? Tror någon på allvar att han kommer att ”integreras”…? Denna man har inte i Sv att göra vilket etablerade partirepresentanter borde förstå och stå upp för! Sv Demokraterna är det ENDA alternativet, uppenbarligen! Gör din röst hörd Svenne!!!

Jag håller med sign Mike och vi ska göra våra röster hörda till riksdagsvalet i september 2010.

BLT

Annonser