Med denna rubrik skrevs en ledare i Skaraborgs Läns Allehanda (SLA) den 5 september 2008. Bloggen har av en läsare via bloggmailen fått denna ledare tillsänt sig och eftersom SLA inte finns som någon webbaserad tidning vill jag gärna delge mina läsare denna ledare.

– Jag har sett att många bloggbesökare är just från SLAs upptagningsområde och det är jättetrevligt med att bloggens läsare hör av sig.
– Bloggen tar tacksamt emot tips mm.

”Klicka på ledaren för större bild”

– Att inte den havererade politiken runt massinvandringen och dess konsekvenser blir en av 2010 års vals huvudfrågor är väl ingen högoddsare precis.

Även i lördages G-P hade Sven Otto Littorin och Nyamko Sabuni en gemensam författad debattartikel med reubriken: ”Vi ska stödja nyanlända att välja rätt bostadsort”.
Finns även en möjlighet att ”tycka till” i anslutning till artikeln.

– Jag skulle gärna vilja veta vilka orter som kan erbjuda bostad och arbete åt dessa ”högvinster”. Tyvärr så nämns aldrig dessa orter i landet, de bara finns där.

En analys av debattartikeln av Maria Sköld på G-P.

– Idag har G-P varit i kontakt med några invandrare i Biskopsgården och även invandrarna tycker att samhället ska ställa krav på dem. Men nyckeln till att bryta utanförskapet och bli en del av samhället är att lära sig språket, det är A och O.
G-P

– Det är mycket tyckade och prat men väldigt få konkreta handlingar i invandringsfrågan. Mest utredningar och debattartiklar.

Annonser