Obs! pixeleringsvertyget har ej använts denna gång på handen/armen

Idag börjar rättegången mot Shino Mohamed Hashi mer känd i media under namnet ”Smygaren” Han är åtalad för fyra grova våldtäkter och två försök till grov våldtäkt. Övergreppen ägde rum i Hammarkullen, Hjällbo och Bergsjön mellan 1997 och 2005.

I tre av dessa fall finns det DNA bevisning mot den åtalade. Men den åtalade nekar till brott och har ingen aning om hur hans DNA finns på brottsplatserna.

I ett annat av övergreppen som skedde i Bergsjön i augusti 1999, utsattes en då 18-årig kvinna för en fullbordad våldtäkt. Den här kvinnan har ”tillfogats långvarigt psykiskt lidande”. Hashi binds till brottet genom att hans fingeravtryck säkrats i lägenheten.
– Jag fattar inte hur mina fingeravtryck hamnat där, säger den misstänkte våldtäktsmannen i förhör.

– Ett av våldtäktsförsöken utomhus förhindrades av förbipasserade vittnen och de pekar ut Hashi i vittnesförhör.
– Nu säger den åtalade i förhör att vittnet har tagit fel på person.

Den här brottsimporten från Afrika är även dömd för sexuella övergrepp i Norge, han har tillbringat några år i fängelse i Norge.

– Synd att den media bevakningen av den värsta serievåldtäktsmannen i vår historia inte får mer utrymme än några små notiser i Göteborgsmedia. Här skrivs historieböckerna om för landet och då tycker man att det mediala intresset borde vara större. Med minnet av Englafallet och Arboga morden och den mediala uppmärksamheten som det var i dessa båda fallen.

– Något annat än en fällande dom i detta mål finner jag inte eftersom bevisläget för åklagaren är gott via DNA bevisning.

– Dags nu att media publicerar en opixlad bild på denna ”svenska våldtäktsman”. Svenskar brukar ju media hänga ut med bilder och namn. Smygaren om något måste väl ha ett ”allmänintresse” likväl som Hagamannen, Eklund har. För alla är väl svenkar med samma värde. Hashi är väl svensk även om han är från ett annat land med annan hudfärg.
– Inte kan väl svensk media skydda den ”värsta serievåldtäktsmannen” i vår historia pga att han är från Somalia/Etiopien/Eritrea, myndigheterna som beviljat PUT vet ej landet därav mitt skrivande.

G-T och G-P

Glöm inte att skriva på namninsamlingen med rubriken ”Varför hängs bara svenskar ut i media”