På Bergagymnasiet i Eslöv fick två flickor smaka på det ”mångkulturella smörgåsbordet”, de blev utsatta för kulturberikande ”pojkstreck” eller på ren svenska, sexuellt ofredade.

Två ynglingar har dömts av Lunds tingsrätt för sexuellt ofredande av två tjejer. De hoppade på de båda tjejerna på Bergagymnasiet. På den ena flickan försökte de dra ner trosorna och på den andra drog de ner behån så att bröstet blottades.

-Tingsrätten valde att tro på flickornas berättelse.

Skanskan
Dessa två ynglingar fick sitt straff av Lunds tingsrätt mål nr[B 2897-08] och ”18-åringen” till 120 dagsböter a”50 kronor medan ”17-åringen” dömdes till 35 timmars ungdomstjänst. Flickorna dömdes även att få ett skadestånd för kränkning på 7000kr för blottat bröst och 5000kr för den som nästan fick trosorna nerdraga.
– Advokatkostnaderna för två försvarare uppgick till 25620 kr. Vi skattebetalare står för kostnaderna av försvarsadvokaterna samt målsägarebiträdena till de två flickorna.

Domen vinner laga den 22 september 2008 om den inte överklagas.

De här två ”buspojkarna” för att använda p-k svenska är:
”18 åringen” är medborgare i Bosnien och Hercegovina.
”17 åringen” är svensk medborgare.

Svenskens namn är iaf inte Kalle, Pelle utan ett ”nysvenskt”

– Det är från dessa kulturer ursprungsbefolkningen ska bytas ut mot.

Bloggen har fått tingsrättsdomen skickad via en trogen bloggläsare och ligger lågt med namn tills dom vunnit laga kraft eller gått ett varv i hovrätten.

Annonser