Bäst vi börjar vänja oss vid tanken, nu när befolkningen ska bytas ut mot främst hederskulturer från tredje världen. Eftersom den svenska kulturen betecknas som ”ursvenskt är bara barbariet” av vår egen statsminister.

– Uttalande av statsministern i samband med besök på halalslakteri tidigare i veckan:
”-Vi måste visa mer respekt för andra kulturella traditioner, de hotar nästan aldrig några svenska värden, det kan finnas sida vid sida.”

– Vi ställer inga krav alls numera på integration utan nysvenskar ska leva precis som de alltid har gjort i sin forna hemländer.

– Tre tonårsflickor i Pakistan ville gifta sig med vem de ville. Då blev de levande begravda ihop med två andra kvinnor. Dåden försvaras av en parlamentsledamot som ”våra normer”.
– Hameeda, Raheema och Fauzia ville själva välja sina män, med det är ett brott mot traditionerna i ålderdomliga provinsen Baluchistan där äktenskap arrangeras av de olika klanernas ledare.
Flickorna, som uppges ha varit mellan 16 och 18 år, blev kidnappade av en grupp män och körda till ett avsides område där de blev slagna och skjutna. Blödande men fortfarande vid liv slängdes de i ett dike och täcktes med stenar och jord medan de ännu andades, enligt vad Human Rights Watch fått fram.

– Det här är våra normer och de ska inte uppmärksammas negativt, så kan det låta från en senator vid namn Israr Ullah Zehri från Baluchistan.
– Zehri har dock stått på sig och hävdat att det rör sig om hundraåriga traditioner som han tänker fortsätta försvara.
– Bara de som ägnar sig åt omoraliska handlingar behöver vara rädda, sa han till försvar av hedersmorden enligt AP.

Tänk vad berikande mångkultur är, det dröjer inte lång stund innan vi har första fallet med ”straffet stening” i vår närmiljö, självklart ivrigt påhejade av etablisemanget och dess undersåtar på tidningsredaktionerna.

G-P

Annonser