Lägger ut en skärmdump på SvDs sida och hoppas ni ser ironin med ”halvmånen” ihop med rubriken på artikeln.

Idén till skärmdumpen fick jag på Mias blog men det är inte samma skärmdump.

Då kan man läsa att Expo har kartlagt nazisterna i landet och kommit fram till att det finns drygt 30 grupper. De flesta grupperna finns i mellersta och södra delen av landet.
Sydsvenskan
Finns det någon kartläggning på hur många celler ”våldsvänstern” har, i mina ögon är dessa av samma skrot och korn.
– Skillnaden är att våldsvänstern har sin propagandaapparat på TT och med journalister som sympatiserar med dessa våldsverkare på vänsterkanten. Det finns kopplingar långt upp i tidningsredaktionerna, särskilt på kultursidorna i de större tidningar.

SvD

Misshandla en namngiven 18-åring utpekad som nazist och få 500 kronor och ett knogjärn. Den uppmaningen riktas på affischer till Uppsalabor. Bakom står den vänsterextremistiska gruppen Antifascistisk aktion (Afa).

DN

Detta blir knappt en notis av i TT/DN, hade det varit det omvända kan man räkna med krigsrubriker, facebookgrupper, fackeltåg osv osv.. men i detta fallet var det aktivister som journalisterna stryker medhårs och då nämns det sällan.

Ett mycket sevärt debattprogram är detta som sändes på Axess Tv med rubriken ” Alla lika goda kålsupare?”

Högerextremister trakasserar, misshandlar, mördar. Medier rapporterar. När vänsterextremister kastar sten i politiska motståndares valstugor, misshandlar politiska meningsmotståndare och förstör egendom – då blir samma etablissemangs fördömanden inte längre lika tydliga.

Axess Tv
Programledare Lennart Persson.

Annonser