Ingen har väl kunnat undgå att den muslimska fastemånaden ramadan har börjat. Under denna fastemånad får en muslim ej äta, dricka, röka eller ha sex så länge det är ljust.
– Barn är undantagna från fastan. Från och med att de kommit i puberteten så ska de delta i Ramadan.
– Gravida, ammande, gamla eller sjuka är undantagna från fastan. De kan i stället ge allmosor.

– Hur dessa högproduktiva musslor ska kunna utföra ett arbete övergår mitt förstånd. Men de kanske är ”arbetsbefriade” nu under denna månad.

Det finns ett nytt ord som borde föras in i SAO, nämnligen somalisering = arbetsfri tillvaro på svenska skattebetalares bekostnad.

Om en månad är den muslimska fastemånaden ramadan slut. Då börjar tredagarsfesten Eid-il-fitr för 400 000 muslimer i Sverige. Men den festen missar detaljhandeln.
– Våra kläd- och leksaksbutiker är väldigt tafatta. Jag ser inga tecken på att de uppmärksammar den muslimska storhelgen, och det är underligt. Det är dessutom ett kommersiellt misstag, säger Meta Troell.

– Detta anser iaf svensk handels expert på mångfaldsfrågor.
G-P
Vad som saknas i butikssortimentet står det inte.

– Duger inte sortimentet som det är i våra butiker utan ska det vara särskilda leksaker för den ”Nya adelns barn” dvs de muslimska barnen?

– Är det en särskild muslimsk avdelning som åberopas hos de stora klädkedjorna med slöjor, burkas och andra hucklen som dessa musslor till vandrande tält berikar vårt samhälle med.
Sydsvenskan

Statsministern besöker halal slakteri.

De moderata frihetskampen måste också handla om att ge egenmakt till nysvenskarna, stötta integrationen och få bort en massa onödiga regler som skapar värdegrundskrockar i det svenska samhället. Det är en uppgift för alliansregeringen

– Självklart så fördes de muslimska kraven fram som egen plats för bönestunder på arbetsplatserna, inte skapa förbud för att bära huvudduk.

Statsministern tror också att debatten kring hedersproblematiken fått dominera för mycket på bekostnad av tolerensfrågorna. Vi måste visa mer respekt för andra kulturella traditioner, de hotar nästan aldrig några svenska värden, det kan finnas sida vid sida.

– Frågan är när konverterar familjen Reinfeldt över till islam?
SvD

”Ungefär som en vit månad” – säger statsministern
Aftonbladet Tv
Här är den nya svenska adeln som har en egen blogg, självklart är den skattefinansierat via presstödet.

– Man kan ha sin funderingar att polisen tillåter en av sina konstaplar fasta, dvs varken äta eller dricka under sin tjänstgjöring.
Man kan ju bara gå till sig själv efter att ha varit utan mat och vatten/kaffe under en hel dag hur man fungerar. Men dessa muslimer är väl antagligen ”supermänniskor” eller vill gärna framstå sig som några sådana varelser.

Annonser