Idag lämnas åtalet in mot ”Smygaren” Shino Mohamed Hashi. Två fullbordade våldtäkter samt ett våldtäktsförsök står han åtalad för men misstänkts för flera andra liknande överfallsvåldtäkter.
Smygaren är häktad sen den 19 juni för sex brott, fyra fullbordade grova våldtäkter och två försök till grov våldtäkt. Han har inte erkännt trots DNA bevisning.

– Åklagaren har gott hopp om att få denna serievåldtäktsman fälld eftersom det finns DNA bevisning i flera av våldtäkterna.

Smygaren är tidigare inte dömt för för sexualbrott, i Sverige. Under 2003 fälldes han dock för två överfallsvåldtäkter i Oslo. Den gången kontrollerades hans DNA mot norska register, men inte mot svenska.
G-P
Noterbart är att G-P inte ens nämner smeknamnet ”smygaren” längre i sin rapportering till sina läsare.

När kommer extrasidorna om ”Den värsta serivåldtäktsmannen i vår historia”, när kommer reportagen om grannarna, offren, när får vi se en opixlad bild på denna serievåldtäktsman?

– Hur länge ska medierna skydda denna våldtäktsman? Här måste det finnas ett ”allmänintresse” som gör att medierna bör publicera namn och bild. Detta är kriminalhistoria.
-Varför hängdes Eklund ut i media innan han ens var dömd för brottet han var anklagad för, varför skyddar media smygaren, är det för han är svart, från Afrika?
– ”Tyskan” går bra att hänga ut med med namn och opixlade bilder.
SvD

Bloggen har tidigare skrivit om ”smygaren”.
Inlägg 1
Inlägg 2

Annonser