Sverigedemokraterna har lagt in en motion om att kommunen skall göra ett mångkulturellt bokslut och vissa delar av debatten ligger utlagda på YouTube.

Här är del 1 av debatten


Här kommer del 2

Del 3 börjar med Ulrik Nilsson (m) säger gamla floskler som att vi har en bosnier som spelar fotboll i Malmö och numera spelar i Italien. Även Ulrik Nillson beställer pasta ist för fläsklägg och rotmos när han äter lunch, han lyssnar även på musik från annan kultur än den svenska.

Sverigedemokraternas William Petzäll är en stjärna på politikerhimlen.

Tack till BlaogdeSvensson som berikar oss med dessa filmer.

Idag har William Petzäll en debatt artikel publicerad i Borås – Tidning och han tar upp invandringens kostnader som mörkläggs av kommunen.

Om någon är får in en kommentar i debattartikeln så kan man skriva att:
– Socialbidragskostnaderna för Borås kommun var 101 miljoner kr 2005, varav 69,4 miljoner gick till utrikesfödda/flyktingar. 2006 var socialbidragskostnaderna 100 miljoner och 69,2 miljoner gick till utrikesfödda/flyktingar och för 2007 är siffrorna 90,4 miljoner kronor i totalt socialbidrag och 65,3 miljoner av dessa 90,4 miljoner gick till utrikesfödda/flyktingar i Borås kommun. 72,2 % av det totala socialbidraget i Borås går till utrikesfödda/flyktingar under 2007.

All statistik finns att läsa på http://www.scb.se

Jag tycker de skattebetalande boråsarna borde få reda på dessa siffror iaf.
– Av någon konstig anledning gick inte min kommentar att registrera. ”var god försök senare” får man som svar. Får hoppas att det beror på ett tekniskt fel på webportalen, för något annat tror man väl inte.
-Att det fria ordet inte ska få publiceras vågar man väl inte tro.

Edit: Nu verkar det funka med kommentarsfältet…. fick iaf ivägsänt en kommentar om socialbidragskostnaderna. Ska bli intressant om tidningen väljer att ”mörklägga” kostnaderna för boråsarna

Annonser