Inom några 10 tals år kommer invandringen till landet att ligga på ca 200 000 varje år. En rapport från Institutet för framtidsstudier presenterades på DNs debatt sida igår. Författarna till denna rapport är Bo Malmberg, professor i kulturgeografi vid Stockholms universitet och forskningsledare vid Institutet för framtidsstudier samt Charlotta Hedberg, fil dr vid Stockholms universitet.

– Vi skattebetalare finansierar detta vansinne med 18,4 miljoner kronor. Dess styrelseordförande är Bengt Westerberg.
– Etablisemanget och dess lakejer har tydliget gett sig fan på att byta ut befolkningen.

Som om inte vårt land har nog av problem, nu ska vi importera ännu mer, främst är det väl ”högproduktiva” muslimer från tredje världen som ska beredas plats. Det har visat sig att efter 2,5 år i landet fixar ca var femte invandrare sin egna försörjning. 80% lullar vidare på skattefinnansierade bidrag eller olika skattefinansierade projekt som inte leder till någonting.

– Som tur är får inte dessa döskallar som producerat denna rapport bestämma hur landet ska styras utan det är Vi medborgare som har avgörandet via demokratiska val. Än en gång gäller det att stoppa vansinnet som håller på att hända i landet. Det gäller att gå till valurnorna 2010 och lägga sin röst på ett parti som INTE vill byta ut befolkningen mot främst muslimer från tredje världen.

– Det verkar som dessa ”högvinster” till muslimer inte blir äldre än 20-30 år, de kommer tydligen inte att behöva äldrevård, sjukvård osv. Vidare skriver de att vi i Sverige inte tar vara på de nyanländas kompetens. Jag undrar vad analfabeter eller nästintill kan ha för kompetens som ett modernt samhälle saknar. De som har lite under pannbenet söker sig inte till Sverige utan till Sverige söker sig bidragsinvandrare. De är inte intresserade av att bli en del av vårt gemensamma samhälle utan vill leva precis som de gjort innan i någon bergsby i Kurdistan. De som söker sig hit, ofta via människosmugglingsligor vet om det kravlösa bidragssamhället som väntar på dem.

Jag ser samma mönster i denna invandringsspiral som inträffade i landet på tidigt 90 tal, med en löne – prisspiral som accelererade med att banker var nära konkurs, en fastighetsbubbla som sprack och resulterade en ränta på 500%, landet krachade och när väl krutröken lagt sig hade ca 1/3 av landets tillgångar försvunnit. Vi måste få politiker som stoppar detta vansinne av landet och det brinner i knutarna.

Sen kan man ju fråga sig va alla ska bo, vi har redan nu med dagens befolkning svårt med bostäder. Eller tänker sig artikelförfattarna att inkvartera en 6 barnsfamilj från Somalia i sitt hem?
Jag misstänker dessa skribenter bor i vita områden i Stockholm och har inte sett baksidorna av det multikulturella smörgåsbordet.

Ta tag i de problem som redan nu finns i Rosengård, Bergsjön, Rinkeby, Ronna, Hovsjö mm. innan vi öppnar kranarna för ännu mer ointegrerbara muslimer som kräver särbehandling och egna regler.

Sen för att höja blodtrycket ännu mer kan man läsa denna debattartikel i Göteborgs Posten som infördes den 15 aug. Den heter ”EU måste ta ansvar för Afrikas klimatproblem”.

– Som vanligt har den vita mannen, läs västvärlden en skuld som aldrig kommer att bli betald. Nu vill denna kd politiker, att de rika länderna, främst EU ska bidra med kunnande och finansiering. Vi talar om tiotals miljarder dollar årligen, skriver bland andra Rosita Runegrund (kd). Europas skuld till Afrika är mycket tung. Slavhandeln på 1700- och 1800-talen slog sönder existerande statsbildningar och sociala strukturer.

Det verkar inga gränser finnas för vansinnet med andras pengar.

Annonser