Nu har SvD/Sifos väljarbarometer för augusti månad pressenterats i SvD och Sverigedemokraterna blir stabila runt 4 % strecket. Nu skulle Sd får 4,4 % i denna undersökning.

– Nu är det ifs drygt 2 år kvar till valet men med ett land som nästan har krigszoner i vissa förorter, en växande kriminalitet långt ner i åldrarna och främst är det invandrarbakgrund på dessa individer som gör vårt samhälle otryggt är det inte svårt för Sd att växa.

– En kravlös bidragsinvandring utan krav på att bli en del av vårt gemensamma samhälle gynnar Sd eftersom asyl/invandringspolitiken har totalt havererat.
– Sds väljarbas ser vad som håller på att ske i landet med invandringen, främst ointegrerbara muslimer och deras krav på särbehandling. För islam och ett modernt samhälle går inte ihop, något måste vika sig och tyvärr så är det samhället/politiken som har vikit ner sig för islamisternas krav på särbehandling.

Här kan ni läsa det ”öppna brevet” från muslimerna och deras krav på anpassning av samhället till deras medeltida värderingar, detta brev skickades ut innan valet 2006.

Den Röd-Gröna röran leder med 53,4 % mot regerande Alliansens 40,7%.
Socialdemokraterna 42,8 (+ 1,2), moderaterna 22,2 (- 0,4), folkpartiet 6,8 (+ 1,1), centern 6,7 (+ 1,2), miljöpartiet 5,5 (- 1,1), vänsterpartiet 5,1 (- 0,3), kristdemokraterna 5,0 (+ 0,6), sverigedemokraterna 4,4 (+ 0,2)

– Ett litet erkännande av sifos projektledare är att Sd inte bara består av fjuniga unga killar utan numera är väljarunderlaget breddat och är utanför Skåne.
– Sd kommer att granskas hårdare ju närmare valet man kommer och då ställer jag mig den frågan, kan man det? När Expressen mobiliserar 6st ”reportrar” för granskning när Sd höll riksting i Karlstad för smutskastning av partiet och dess ledamöter. Vet i fan om inte vissa reportrar var och kollade vad som slängdes i soppåsarna hos vissa Sd medlemmar. Expressen hade mobiliserat fd AFA – aktivister i sitt team allt för att smutskasta.

– En av stjärnreportrarna i Expressens granskade team är nämnligen dömd för ockupationer, våldsamt motstånd mot polis och kvinnomisshandel. Finns något som heter ”städa framför egen dörr först”.

– Sd tar sina röster från främst socialdemokrater och moderater.
– Av de unga som röstar 18-23 år får oppositionen 63% och regeringspartierna 29 %, vart resterande 8 % går någonstans kan man ha sina funderingar på. De redovisas iaf inte.

Antagligen kommer många röster från sossar som gick på bluffen om det ”nya moderata arbetarpartiet” gå till Sverigedemokraterna. Jag har svårt att tro att de går tillbaka och röstar på den konstellationen (V+ S+Mp) som verkar vara mest ”svenskfientlig”.

Med den ökade grova kriminaliteten, skottlossningar nästan varje dag, vapentillgången i landet är enorm, stenkastning mot räddningstjänsten, bilbränder som ökat med 60% bara i år i Malmö är det ringa förvånande att Sd har stort stöd bland väljarna. Personligen tror jag Sd kan få någonstans mellan 6-9 % och med en potential till att växa till 20-25 % på några vals sikt.

Med en politisk flathet bland de styrande politikerna och en media som censurerar/ pixlar bort sanningen för medborgarna kommer stödet för Sd att växa.

– Jag hörde Ekots utsändning nu kl 4 på morgonen och Eko redaktionen nämnde inte alls att Sd fått 4,4 % i mätningen. De sa bara ställningen mellan blocken.
SvD
SR-Ekot

Lästips är gästkrönikan i G-P 23/8 skriven av fps integrationpolitiske talesman Mauricio Rojas.

I Sverige har vi ännu inte sett en motsvarande ansats till att omdefiniera vår så misslyckade integrationspolitik. Den tiden kommer, ty verkligheten kommer inte att låta oss att i all evighet fortsätta som vi hittills gjort. Frågan är hur länge vi ska behöva vänta på en sådan förändring. Att Sverigedemokraterna gör sitt intåg i riksdagen 2010 kommer att bli en del av det pris som denna fördröjning kommer att kosta oss. Men det kan kosta oss ännu mer om svårare tider sätter utanförskapets ackumulerade krafter i rörelse.

Ps glöm inte skriva på uppropet mot Sharia! Ds

Annonser