Uppdaterat inlägg:
– Nu har domstolen kommit fram till att den importerade mördaren Bassam Azzam, skall krypa in bakom galler igen. Han misshandlade sin 15 åriga dotter svårt med ett brännbollsträ i samband med skolavslutningen i våras.

Den här importerade våldsbrottslingen har redan dömts till utvisning 2 ggr ur landet men hänger kvar som en blodigel. Mannen är även misstänkt för delaktighet i ett dubbelmord på en bilhandlare och hans hustru i Tyskland. Detta mord ska han ha gjort tillsammans med sin far.

Rättegången är ej avslutad i Helsingborg än men eftersom han är villkorligt frigiven fick han krypa in bakom galler igen och allt tyder på det blir ett nytt fängelsestraff för den grova misshandeln av dottern.

– Utvisningsbeslutet ligger på regeringens bord. Redan 1993 utvisades han första gången ur landet.
– Se till att denna mördare och grova våldsbrottsling förpassas ur landet så fort som möjligt, gärna till Tyskland för avtjänande av straff för delaktighet i dubbelmordet.
HD

——————————————————————————————

Gammalt blogginlägg från den 10 juni 2008

Läser om en man som 2001 dömdes till 10 års fängelse för mord samt livstidsutvisning. Mordet skedde i Klippan samma år.
Nu har den här mördaren blivit villkorligt frigiven sedan december förra året samt han har överklagat sin utvisningsdom och som skäl angav han att sin familj behövde honom. Han snyftade ut i Kåkbladet sid 14 innan han blev villkorligt frigiven.

Mina barn skriker efter hjälp!!!!!!” skrev mannen i en insändare i Kåkbladet, fångarnas egen tidning.

Den här mördaren var så familjär att han misshandlade sin 15- åriga dotter i torsdags i samband med skolavslutningen.

Han har häktats misstänkt för en grov misshandel av sin 15-åriga dotter. Misshandeln ägde rum i torsdags i samband med dotterns skolavslutning. Enligt HD skadades den 15-åriga flickan allvarligt av sin faders misshandel. Hon fick flera blodiga köttsår och är numera placerad på ett jourhem.

Den här skitstöveln ska UT ur landet så fort det går ” – Enligt Helena Wahlström på justitiedepartementet, är frågan om mannens ansökan om att få stanna i landet ännu inte avgjord”

Det var Expressen och Dagens Nyheter det men de undanhåller som vanligt sanningen för läsaren som inte Helsingborgs Dagblad glömde att skriva:

Redan 1993 utvisades mannen ur Sverige enligt terroristlagen. Skälet var hemligstämplat, men Migrationsverket uppgav då att det troligtvis berodde på att han ansågs vara ett hot mot rikets säkerhet. Mannen återvände därefter till Sverige och fick permanent uppehållstillstånd

– Vem har släppt in den här skitstöveln fast han varit utvisad 1 gång tidigare 1993 ?
– Hur kan man få uppehållstillstånd trots man är utvisad på livstid?
– Finns det någon som är ansvarig för detta ?

Något mediadrev för att få svar på dessa frågor lär vi aldrig få uppleva eftersom det handlar om en invandrare/asylturist/papperslös, de är ALLTID ett offer i svensk media oavsett vad de gjort.

Expressen
Hd
DN
Kåkbladet finns att hämta här

En ny artikel i Helsingborgs Dagblad om varför inte han utvisades.

39-åringen är som HD/NST skrev i går även misstänkt för delaktighet i ett dubbelmord i Tyskland 2001. Det är för det brottet han riskerar dödstraff om han utvisas.
— Det pågår en rättegång i Tyskland. För det åtalet är han under åtal även i sitt födelseland. Han menar att om han utvisas dit kommer han att avrättas. Ärendet är inte färdigutrett från vår sida, men vi kan inte ha någon i förvar på obestämd tid, säger Cecilia Hegethorn Strömgren.
Mannen har tre år och fyra månader kvar på det tioåriga fängelsestraff han frigavs villkorligt ifrån i december förra året. Om han döms för den grova misshandeln får han sannolikt avtjäna den tiden.

Mig veterligen har inte Tyskland dödstraff
Hd

Annonser