I Göteborgs Posten kan man läsa om en 41 årig man som hotade att hälla syra i ansiktet på sin fru och döttrar och även bränna upp dem.

– Den här historien börjar med att mannens mamma var på besök i landet och hade synpunkter på hur kvinnorna lever i det ”nya landet”. Enligt mamman är det ett dåligt sätt att leva när man får göra som man vill, särskilt när man är kvinna. Mamman sa åt sin son att hustrun var ett tydligt exempel på hur man inte ska leva. Efter att mamman åkt hem igen började misshandeln av familjen.
– Mannen misshandlade sin hustru så svårt att hon fick uppsöka sjukhus, han försökte att strypa henne. Barnens pengar ska pappan också ha stulit. Allt detta gjorde att de separerade.
-Om mannen fått något straff för strypförsöket samt stölden av pengarna framgår ej av artikeln.

– Efter separationen har mor och döttrar fått vara ifred, ända till den 22 juli iår.
Efter att mannen lovat att bli en bättre pappa så släptes han in i lägenheten av fd hustrun men bråk uppstod och kvinnan och barnen fick låsa in sig i ett rum och där kalla på polis.

– Mannen nekar till brott, men åtalas nu för misshandel, olaga hot och skadegörelse. Mannen förklarar sitt beteende mot en av döttrarna att det är av ren omtanke. Det sker så många våldtäkter i landet och därför ska hon inte sminka sig eller ha vissa kläder på sig.
-Mamman är av en annan uppfattnig och säger till polisen ”Mamman berättar för polisen att hon alltid velat att hennes döttrar skulle växa upp som skötsamma, svenska flickor. Om hon inte hade velat att de skulle ha den friheten så vad skulle hon då i Sverige att göra?”

G-P

Ännu ett bevis på kulturkrockarna i det ”Nya Sverige”. Här vill mamman att barnen ska bli svenska flickor med allt vad det innebär medan pappan, påhejad av sin mamma som bor i annat land vill det motsatta.
– Att hoppas på utvisning av mannen för en återförening med sin mor är väl antagligen för mycket begärt straffet kan på sin höjd bli runt 1år på någon anstalt.

Annonser