Shino Mohamed Hashi, den afrikanske serievåldtäktsmannen som går under smeknamnet ”smygaren” kan slippa fängelse.
– Den undersökande läkare som gjort en paragraf 7 undersökning av Hashi slår fast att han lider av en allvarlig psykisk störning och misstänker han har haft denna störning även i samband med våldtäkterna.

– Polisen kan binda Hashi vid två våldtäkter med DNA bevis. Det är överfallsvåldtäkterna i Hjällbo 2005 och i den grova våldtäkten i Hammarkullen 1997. Han är även misstänkt för fem våldtäkter och tre våldtäktsförsök men just nu är det dessa två våldtäkterna som åklagaren kan binda han till med DNA.

– Här sitter media och mörkar både namn och bild på denna serievåldtäktsman som snart kan få frigång, om han döms till vård. ´
– Det är mycket viktigt att namn och bild på denne afrikanke våldtäktsman publiceras för allmänheten. Media skyddar honom eftersom de kategoriskt vägrar att lägga ut bild på mannen.

– När rättegång kommer att hållas är det viktigt att någon/några medborgare fotograferar denna galning, bilden av han måste kablas ut i den alternativa världen, att svensk media ska publicera någon bild på Hashi håller jag för uteslutet för han kommer att skyddas.

Även om Hashi blir dömd och får en dom så ska man ha klart för sig att svensk media kommer att skydda den ”värsta serievåldtäktsmannen i vår historia”. I detta fallet handlar det inte om en etnisk svensk som i Englafallet eller Hagamannen.
G-T

Annonser