Framgångarna för Sverigedemokraterna fortsätter. I den senaste väljarbarometern från Sentio Research klarar partiet spärren till riksdagen med råge och erhåller rekordhöga 5,5 procent, vilket är en framgång med 1,4 procentenheter sedan den förra mätningen vecka 27.

– Enligt mätningen är Sd nu större än Kd (3,7%) och C som får (4,9%)

Läs mer på Sd -kuriren

Man kan läsa om en topptjänsteman i Gävle som är medlem i Sverigedemokraterna, en mycket läsvärd intervju som har gjorts i Arbetarbladet. Denna medlem har hand alkoholstillstånden i kommunen och hans närmaste chef säger:

Kommundirektör Göran Arnell har inga synpunkter på att en av kommunens anställda är med i Sverigedemokraterna och tror inte heller att det påverkar förhållningssättet mot krögarna.

Arbetarbladet

En socialdemokrat som skriver en insändare i Corren

Sverigedemokraterna är det enda partiet som faktiskt tar den lilla människans frågor på största allvar enligt många och den skaran ökar allt mer. Invandrarpolitiken, integrationspolitiken, EU-frågan, samt skattepolitiken i relation till att bevara välfärden är några av de frågorna som i dag engagerar många svenskar. Framförallt är det låginkomsttagarna som sympatiserar med partiet och det är den gruppen människor som ständigt blir svikna idag.

Skibenten menar på att om inte partierna lyssnar på människorna och ser på problemen som finns och framför allt, gör något åt problemen så kommer Sverigedemokraterna att växa.
– Problemet är att alla 7 riksdagspartier har målat in sig i ett hörn och att alla tycker likadant.
– Det finns bara ett riktigt oppositionsparti och det är Sd.

Annonser