Nu har det svenska journalistdrevet fått blodsmak, de har fått en politiker som sagt att personen som stal hennes plånbok är muslim pga att hon är judinna.
– Det hon har sagt är att det var på skämt.
Men Camilla du om någon borde väl veta att man inte får skämta om och med dessa lättkränkta muslimerna. Var glad du slipper att bli stenad.

– Hon fick tillbaka sin plånbok dagen efter att en man ringde henne och krävde en VIP biljett till Pridefestivalen i utbyte mot plånboken. Om det var tjuven som ringde förtäljer inte historien.
– Tänk om det var tjuven som ringde och pressade henne på VIP biljett och det är tjuven och till råga på allt homo, detta kan få stora konsekvenser nu när och om han blivit kränkt av uttalandena från Camilla.

Politikern ifråga är fp kvinnan Camilla Lindberg mer känd som den som röstade emot partilinjen i FRA omröstningen i riksdagen.

– Jag undrar varför polisen lämnar ut en arbetskopia på en polisanmälan som tagits tillbaka.
Aftonbladet.

Expressen har slagit på stort och har en omröstning om Camilla ska lämna sitt riksdagsmannajobb och avgå. Just nu tycker nästan 76% av 6600 röster att hon ska stanna kvar på sin riksdagspost.

– Självklart har både Expressen och Aftonbladet fått tag i den svenske konvertiten Abd al Haqq Kielan, (Leif Karlsson) och han säger att det är ett antimuslimst och rasistiskt påhopp i samma mening. Konvertiten sitter med i en referensgrupp hos DO.
– Det är intressant nu vem som har blivit kränkt och vilken gökunge i det muslimska boet som ska matas med skattebetalarnas pengar denna gång.

Annonser