Nu har Sverigedemokraterna än en gång utsatts för smutskastning av en politiker. Självklart i sann demokratisk anda får inte Sd gå i svarmål på beskyllningarna. Men i detta fall är det nog läge för Sverigedemokraternas Björn Söder att polisanmäla denne för förtal.
Denna gång är det (Fp)s Fredrik Malm även fd Expo medarbetare som slänger sin skit på ett seminarium på Pridehouse i samband med Pridefestivalen.

– Kan påminna HBT rörelsen att barnafödandet bland muslimer är stor till skillnad från er grupp som är nästan obefintlig.
– HBT rörelsen ska nog vara tacksamma egentligen för att Sd vill göra nått åt islamiseringen av det svenska samhället för annars är den islamistiska staten Sverige en sannolikhet inom 20-30 år.
– HBT folket har ingen framtid i den islamistiska staten Sverige, det borde väl hängningarna av homosexuella vittna om som sker bla i Iran. Homosexuella kommer inte att ha några rättigheter alls när muslimerna tar över landet om sådär 20-30 år om ingen sätter ner foten som Sverigedemokraterna vill göra.
– Homosexuella är en avart som kommer att utrotas av det islamistiska styret av landet när muslimerna tar över ska denne Fredik Malm ha klart för sig.
– Antagligen är din sista prideparad när ayatollorna i stadshuset gett dig din dom för offentlig hängning på galgbacken. Vilket inte är ett omöjligt scenario om inte den muslimska invasionen av landet stoppas.
– HBT rörelsen borde egentligen rösta på Sd för behålla sin status i samhället, för i ett islamistiskt land har ni verkligen inget värde.

Noterbart är att denne Fredik Malm har motionerat i riksdagen att tillåta halalslakt av djur utan bedövning i landet. Han vill alltså tillåta denna barbariska slaktmetod att skära halsen av djuret så det dör pga förblödning. Fredrik Malm kommer antagligen att bli slaktad på detta vis när muslimerna tar över landet, för i ett islamistiskt land finns inget utrymme för homosexuella.
QX

Annonser