Sedan april iår har två familjer i Habo, några mil utanför Jönköping trakaserats av vänsteraktivister. Det började med stenkastning mot deras husfasader och eskalterade med att i onsdags anntändes en av familjernas bil på garageuppfarten.

– Det pågår en strid mellan höger – resp vänsteraktivister och båda familjernas söner har blivit utpekade av vänsteraktivisterna som nazister. Pojkarna har hängts ut på internet på en blogg. På bloggen beskrivs hur de förföljs i en butik, men på pga butiksövervakningen så attackeras de inte därinne. De väntade utanför ist men han undan den gången. På bloggen står det att ”Reg numret var tagen och adressen vet vi redan. Vi ses!”.

– När pojkarna väl har hängts ut på internet så börjar trakaserierna och attackerna mot familjernas egendommar, stenkastning mot husen, flaskor med färg kastas in mot husen vilket resulterar för ena familjen omtapetsering av köket och hallen eftersom flaskan hittade vägen igenom köksfönstret, antagligen var inte fönstret öppet.
– Nu i juni så fick den ena av familjerna sitt hus dekorerat med antifacistiska budskap och i onsdags eskalterade detta med att en bil antändes på garageuppfarten hos en av familjerna.

– Vänsteraktivisterna menar att dessa familjers pojkar är medlemmar i någon nationalistisk rörelse, enligt den utpekade organisationens hemsida har pojkarna inget med dem att göra, de tillhör inte den organisationen. Eftersom läskunnigheten är låg bland de attackerande vänsteraktivisterna så fortsätter attackerna mot de oskyldiga familjerna.

– Pojkarnas mammor i Habo menar att polisen måste göra något och det NU!!! De lever i ständig rädsla att det inte är slut på trakaserierna av dessa vänsterkrafter som tydligen inte drar sig för mordbrand.

– Polisens utredning har bara börjat och det dröjer väl innan något händer, polisen gör iaf kopplingen att bilbranden hänger ihop med de andra brotten mot familjerna.
– Varför agerar inte polisen på det hotet som blogginnehavaren har skrivit ?
– Någon som läst om dessa attacker mot familjerna hos de stora tidningsdrakarna ? Självklart inte eftersom det handlar om vänsteraktivister som attackerar, det är subventionerat bland vänster journalister på landets redaktioner.

JNytt

Annonser